![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Guest
| autopsy demiş ki ^^Kesinlikle katılıyorum.Kariyeri ve adıyla, oynadığı futbolun uzaktan yakından hiç bir alakası yok.Malesef bazı arkadaşlar onun ismi ve kariyerine aldanıp objektif bir şekilde izlemiyorlar.^^ ...sen tiganayı seviyorsun beyeniyorsun ve başarılı buluyorsun değil mi ??? sence güvendiğimiz tigana bir futbolcuyu sadece adından dolayı her maç 11 çıkarır mı ?? bana bunun cevabını verirmisin ??? KLEBERSON'U yetersiz bulsa onun yerine bitane futbolcu isterdi...bence sen biraz objektif olmalısın.... | ||
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
![]() | #33 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | KANREVAN nick li dostuma son bir notum var.Tigana Baki ve İbrahim Üzülmez'i d e sürekli ilk 11 de 90 dakika oynatıyor.Bu bi ölçü değildir.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
Guest
| sen bir fahriyi ve bir korayı kleberson ile aynı kefeye koyuyorsan bişey diyemiyorum...avrupada zaten bizi gelir fahri ve koray sırtlar uefa kupasını onlar sayesinde kaldırırız...kleberson kadar akıllı top dağıtan futbolcu yok... tamam adı oynadığı futboldan şuan çok daha büyük ama kleberson ne yapsın ortasaha desteği defans desteği adama büyük işler düşüyordu ama alınacak libero ile kleberson çok daha rahatlayacak ve zaten orta alanda delgado ve richardinho var klebersonun göründe bakın form grafiği iyice yükselecek.... | ||
![]() | #36 | |||
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! Konu autopsy tarafından (26-08-2006 Saat 17:15 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #37 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Hayret kleberson'un gece hayati mi var? cunku cok guzel bir karisi var onu nasil aldatir? ![]() | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
Guest
| madem fahri ve koray o bölgenin adamıysa o zaman neden tigana onları değil de klebersonu oynatıyor...ben inanmıyorum tigananın futbolcunun adıyla hareket edeceğini..eyer böyle yapıyorsa tiganaya kızacaksınız hatta büyük bir haksızlık bence bu tigananın gönderilmesine kadar gider..!!!! | ||
![]() | #39 | |||
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() |
![]() | #40 | ||
Guest
| bak aslında aynı şeyleri söylüyoruz yeni yapılacak transferle kleberson farklı yere çekilecektir ve daha başarılı olacaktır...benim burdaki savunmam klebersonun gönderilmesi kadar yanlış bir karar olmayacağıdır hele ki yerini doldurabileceğimiz de şüpheli 5 gün kaldı transfer sezonunun kapanmasına biz oyuncu satmamalıyız ve 3 kulvarda yarışacaz bu nedenden dolayı yaprak dökümünün olmaması gerekiyor...klebersonda kesinlikle bu takımda kalmalı..zaten sen kendi ağzınla söylüyorsun kleberson orda harcanıyor diye yani sende klebersonu beyeniyorsun....benden de bukadar...güzel paylaşımdı saol autospy | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |