![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya hiçbir yere gidemez sırf bizi karıştırmak için saçma sapan haberler yapıyolar.bu kleberson ricoyu buraya getirmek için telefonblarda uğraşmış adam şimdi onu bırakıp nereye gidecek bide böyle düşününnn.bence yalan haber saten kleberson gbi adamı vermeyiz şu durumdaaa
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | ||
| |
| | #3 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | klebersonun gideceğine inanmıyorum,göndermezler zaten.Takımdaki bu ahengi bozmamak amacıyla en azından.Klebersonun çok da kötü oynadığına inanmıyorum ayrıca, bu klebersondan neler beklendiği ile ilgili benceadam iyi pas yapıyor oyunu iyi açıyor takımı rahatlatıyor, sadece skorer değil, onu da forvetlerimiz kapatsın demek istiyorum ama nobre,gökhan,2 gol atmasına rağmen bobo neyse umarım daha iyi olurlar | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu saatten sonra göndermek yanlış olur. Transferin sezonunun bitimine yalnızca 5 gün kalmış. Yerini dolduramayız bence... Ama sezon sonunda bu seneki performansına da bakarak son karar verilir. Şimdi defansa Popescu tarzında bir adam aldık mı zaten Koray önliberoya geçer ve Kleberson da daha rahat oynayabilir...Ama gerçekten de Kleberson kendini biran önce toparlamalı. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence son maçta çok ii oynadı. sorumluluk aldı. atakları kesti. taktik faul yaptı. sıkıştıımız anda defanstan toplar çıkardı. kesinlikle gitmemeli. ancak onun yerine mavuba gelecekse gitsin. ama gitmesini kesinlikle istemiom. brezilyaya gidipte naapcak. takımın yarısı güney amerika zaten.
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
| |
| | #6 | ||
| Guest
| autopsy demiş ki ^^Kesinlikle katılıyorum.Kariyeri ve adıyla, oynadığı futbolun uzaktan yakından hiç bir alakası yok.Malesef bazı arkadaşlar onun ismi ve kariyerine aldanıp objektif bir şekilde izlemiyorlar.^^ ...sen tiganayı seviyorsun beyeniyorsun ve başarılı buluyorsun değil mi ??? sence güvendiğimiz tigana bir futbolcuyu sadece adından dolayı her maç 11 çıkarır mı ?? bana bunun cevabını verirmisin ??? KLEBERSON'U yetersiz bulsa onun yerine bitane futbolcu isterdi...bence sen biraz objektif olmalısın.... | ||
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | KANREVAN nick li dostuma son bir notum var.Tigana Baki ve İbrahim Üzülmez'i d e sürekli ilk 11 de 90 dakika oynatıyor.Bu bi ölçü değildir.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
| |
| | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Konunun buraya nerden geldiğini anlamadan yorum yapmışsın kardeş.Ben şu ana kadar Baki'yi hiç eleştirmedim.Zaten Kleberson'un mevkisi olmayan yerde oynamasından buraya geldi konu.Üslubunu biraz düzelt.Sen al adam oraya falan ters oluyo biraz.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |