![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #51 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet litvanyayı bir kez daha yenerek 5. lik maçı oynamaya hak kazandık hem de efsane bir maçla.15 yaldır basketbol oynuyorum çeşitli klüplerde,bir o kadar yıldır da basketbol izliyorum ama ben bu kadar arka arkaya mucizeler yaratan bir takım görmedim | ||
| |
| |
| | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya vallahi helal bize.. tam ümidi kesmişken doğru dürüst sayı bulamıyoken bizi yine sevince boğdular yaa..bu maçta da ender özellikle de son periyotta takımı kurtaran isim oldu.. u ah dev adam 12 dev adammmm u ah dev adam hey hey hey hey ![]()
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... | ||
| |
| | #53 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | turnuva başında hidayet ve memonun yokluğunu çok ararız diyordum , şimdi acaba böyle daha mı iyi oldu diyorum,yine de nba yıldızlarımız olsa yunanistana yenilmezdik,o zaman da madalya yolu açılırdı | ||
| |
| | #57 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
kendi kendimi aşağılayayım bari... turnuvanın favorileri 3. maçı oynayacak, olacak işmi?.. neyse, pek tutturamıyorum ama 3. arjantin olacak gibime geliyor... şampiyon ise paul gasol oynarsa ispanya olur, oynamazsa maç ortada geçer... | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |