![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tigananın toraman'ı stoper oynatmayacağı kesin gibi artık.Koray ile olmaz o iş ne olursa olsun.Topu oyuna çok iyi sokan ve defansif özellikleri kuvvetle bir stoper isterim,eğer cacapa gibi bir adam alabilirsek harika olur.Ama önliberoyada ciğeri diğerlerinin 3 katı olan,mücadeleci,savaşçı bir adam alınırsada oda olur.En azından klebersonu baya kazanırız.Bekleyelim görelim,çok az kaldı artık...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ön liberoda olur ama appiah gibi adam olcaksa olsun. yoksa stoper lşazım
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | |||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| | #4 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Düşüncelerinin bi çoğu doğru olabilir fakat önliberoda fahriden daha ii oynar düşüncesine katılmıyorum....
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
)
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence önlibero alinmali, gerci hep ayni seyleri söylüyorum kleberson delgado ve rico ya yakin oynamali klebersonun arkasinda saglam bir önlibero tekrar ediyorum APPIAH tarzinda, saglam, teknik, hücüma cikabilen ayaga iyi pas yapabilen ve defansif özellikleri olan.. göbekte ZAN TORAMAN KORAY ve hatta BAKI yedek olarak oynar kanaatindeyim.. Bakiyi zorla solbek yapamayacak TIGANA orayi DELI ve SEDEF götürecek.. Bu durumda BAKI G.ZAN in yedegi olur yada KORAY in (FAHRI nin yoklugunda) önliberoya kaymasi durumunda G.ZAN in yaninda denenebilir.. Bize stoper den önce önlibero lazim.. Her ikisi de olacaksa alinsin ama eger bir tercih yapilacaksa ki öyle görünüyor.. ÖNLIBERO derim ben israrla.. edmilson veya Rio Antonio Zoba Mavuba derim ben son olarak.. Ah Appiah Ah BIZDE OLACAKTI KI.. KLEBERSON un arkasinda defansin önünde bir düsünün.. dostcakalin..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence ön libero alınmalı kleberson öne çekilmeli çünkü kleberson dan o mevkide verim alamıyoruz zaten stopperlerımız milli stopper bence ön libero alınmalı kleeb öne çekilmeli oyunu açacak bi önlibero lazım 1 taşkla 2 kuş vurmuş olururz eğer ön libero alırsak nasıl mı? klbersonu daha ileri aldığımızda hem ondan yararlanırız kendini gösterır hemde defansa gelen ara toplar kaliteli bi ön libero ile engellenmiş olur benım düşüncem bu zan la yabancı stopper olursa toroman ne olacak yerıne ali tandoğan formayı kaptı bence ibo ve toroman oynayıp uzun boylu bi ön libero alınmalı uzun şutları iyi olan biri olursa süper olur...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #9 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | aslında ön libero ya ihtiyaç yok ancak eğer ki tigana mavuba gibi birini istiyorsa hemen alsınlar çnkü o tip futbolcular defans gibi bişey ilk müdahaleleri yapıyor pas dağıtıyor defansı rahatlatıyor ama bence pek ihtiyacımız yok bize istikrarlı bir stoper alınsada olur ! | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beyler kim olursa olsun uzun şutları iyi olan biri olsun duran toplardaki uzun şutlardan bahsetmıyorum... aniden top oyundayken beklenmedik bir anda uzun şut vuran adam olacak top ayağına geldimi ne yapcağı belirsiz olan biri lazım ön libero gerekliii....
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |