![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ön liberoda düşünülebilir mi? ya şuan en iyi türk ön libero o dur. başka var mı? defansda adamı harcıyolar adam her atağa çıktığında pozisyon hazırlıyo her atakta o var
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() |
Alıntı:
![]()
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence önlibero alinmali, gerci hep ayni seyleri söylüyorum kleberson delgado ve rico ya yakin oynamali klebersonun arkasinda saglam bir önlibero tekrar ediyorum APPIAH tarzinda, saglam, teknik, hücüma cikabilen ayaga iyi pas yapabilen ve defansif özellikleri olan.. göbekte ZAN TORAMAN KORAY ve hatta BAKI yedek olarak oynar kanaatindeyim.. Bakiyi zorla solbek yapamayacak TIGANA orayi DELI ve SEDEF götürecek.. Bu durumda BAKI G.ZAN in yedegi olur yada KORAY in (FAHRI nin yoklugunda) önliberoya kaymasi durumunda G.ZAN in yaninda denenebilir.. Bize stoper den önce önlibero lazim.. Her ikisi de olacaksa alinsin ama eger bir tercih yapilacaksa ki öyle görünüyor.. ÖNLIBERO derim ben israrla.. edmilson veya Rio Antonio Zoba Mavuba derim ben son olarak.. Ah Appiah Ah BIZDE OLACAKTI KI.. KLEBERSON un arkasinda defansin önünde bir düsünün.. dostcakalin..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #25 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ön Liberoya Essien , Appiah vs gibi oyuncular lazım ne yalan atayım her ne kadar ezik forması giysede o bir yabancı fenerli değil çok güzel bi oyuncu zaten yiğidi öldür hakkını yeme Appiah çok süper bi ön libero fenere fazla bi adam büyük kulüplerde oynar | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Guest
| bence saglam bi stoper alinmali, stoper olarak yedeklerde mustafa dogandan haric kimseye güvenmiyorum.... bi zan sakatlansa perisan oluruz... koray öne cekilerbilir her tarafta iyi oynar koray... hem gelecek sene büyük bi ihtimalle mehmet topuz da besiktasa transfer olucak onu da simdiden düsünmek lazim.. Ben bir stoper diyorum, o da ya Coulibaly veya zat Knight olsun, yani boyu posu saglam oyuncu olsun kanaatindeyim.. | ||
![]() | #29 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bence ikisi de degil, bu takima iyi bir forvet lazim Nobre'nin yanina, o olmazsa iyi bir onlibero, stoper alip bu defansi ve tandemi bozmak buyuk hata olur. Herkes stoper diye tutturuyor, ama 3 mactir tek pozisyon vermedik ve macin adami Toraman, Zan ve Koray oldu arka arkaya ne stoperi hala? Ayrica Bobo, Gulec ve Akin yetersizdir, sirf Nobre ile hem UEFA hem lig yurumeyecektir. GS'de Umit Karan, Saban, Kabze, Necati, Ilic, FB'de Deivid, Kezban, Tuncay, Semih, Hacioglu, bizde ise Nobre disinda adam akilli adam yok.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işte nouma yada carew tamda böyle bir takımda lazımdı bize. ![]() bence alınmışken madem bir furya başladı çok iyi biri alınmalı çok iyi alınmıyorsa zaten bence başka birinide almaya gerek yok iilaki 6 yabancı şart değil bence. yani demek istediğim 6 olsun çamurdan olsun demeyelim altın alabiliyorsak alalım gümüşe rağbet etmeyelim.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |