![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok zor şartlar altında eğitim aldığı bilinenler özel eğitime tabi birliklerden oluşuyormuş yoksa tamamı bu askeri eğitimi almıyorlarmış öğrendiğim bilgilere göre ... ama şu var ki bizim sat komandoları ve bordo berelilerin aldığı eğitimi alan hiçbir birlik yok şu an itibariyle dünyada...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bu ne yha yazık ya:d | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.besiktasforum.net/forum/r...askeri-egitim/ Buradan yorumlarınıza devam edebilirsiniz Konu Kapatıldı...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |