![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #33 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
işte cvp bu .. bu bıraz metın korkusuyla yazılmıs sankı ama neyse ![]() | |||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | ben anlamadm metın mı gıyemez demeye calıstı sımdı acaba ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ewde benim yanımda mini etek giycek ![]() ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | kırarım bacaqlarını ne minisi .... (:
__________________ Vurduq kıRdıq yaqaLanMadıq EmnieTe qaRşıyıZz !! YaraLadıq ortaDa bıRocktıq HasTanE'yE qaRşıyıZz !! öLüm siah yaşaM beash ddiq göqquşahıNa qaRşıyZz ßiLet içn ceqeT saTTıq üşüdüq hasTa yattıq souq havaYa qaRşıyıZz !!1903te quRuLduq yüZ yaşıMızı doLduRduq 100süzLeRe qaRşıyıZ !! yıLLaR geçTi bZ biTmediq zMana qarşıYıZ heP bZ vaRdıq öNce bZ vaRdıq sonRadN çıqmaLara qaRşıyıZz!! | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | haklısın abicim ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok güldüm ya Onur.. ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |