![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bana gore 4 mac hakikaten cok kisa bir sure, en azindan tum sezon performansini bir incelemek gerekir. Ayrica bu foruma bu oyunculari onermenin Besiktas'a nasil yararli olacagini anlamiyorum. Tamam, belki cok iyi bir oyuncu buldun, fikrine saygi duyarim, ama Besiktas'a faydasi ne? Yoneticiler forumu takip edip onerdigimiz oyunculari mi transfer ediyor? Mesela baska birisi surekli Recoba'yi baskasi da PSV'den Alex'i istemisti, halbuki bu 2 oyuncu da Besiktas'i su an icin aciyor, o zaman yazmanin ne faydasi var? Ben de o zaman Ronaldinho'yu, Adriano'yu istiyorum diye topic acayim, ne faydasi olur?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #33 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkes kendi düşüncesini yazar, yorumun yapar ,saygısızlık yapmadığı sürece,Ayrıca transfer döneminin bitmesine 2-3 gün kala keşkeleri bi tarafa bırakıp elimizdekilere güvenmekten ve onları desteklemekten başka yapacağımız birşey yok | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | o takımdan alınacak tek oyuncu var oda kaleci martinez. cangeleyi bu kadar büyütmeye gerek yok. bizim bobo ondan daha kaliteli bundan emin olabilirsiniz. adam iki bacak arası yaptı diye hemen büyük futbolcumu oldu. o kadar iyi futbolcuyduda niye arjantinin sıradan takımlarında oynuyordu acaba. | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | futbol okulu degil besiktasin a takimi uefa da basari istiyoruz, tavsiye edilecek futbolcular da ona göre olmali.. bir bobo muz var zaten..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #36 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bizler ayni yolun yolculariyiz.. heryol CARSI dostcakalin
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet kardeşim haklısın hem de böylesine teknik bir adam,hem de sol ayaklı.kaçırılacak gibi değil.ben onu sol kanat sanmıştım ama forvet olduğunu öğrendim sonradan.milan da istemiş,doğru.sakarya gerçekten güzel bir transfer yapmış...
__________________ inönü'de... | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bobo da gelecek var ama boboyu kiraya verebiliriz
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |