![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #62 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Biz artık böyle 3.sınıf transferler yapmamalıyız.Bugün TS son 3 yılın en iyi transferini yaptı.Onlar yaptıda biz niye yapmıyoruz.Ayrıca İspanyol Marcanın haberine göre Roberto Carlos Fb de.Bizde artık büyük bir transfer yapmalıyız.Yoksa ts la bile başedemeyiz. | ||
![]() |
![]() | #63 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #64 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #69 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | balon haberdir bu kadarda değil yani artık bir tane ses getirecek yıldız istiyoruz.zzzzzzzzzzzzzzz
__________________ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice BEŞİKTAŞIM | ||
![]() |
![]() | #70 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ayrıca bize bek lazım değil sol açık lazım diyen arkadaşlara da çok katıldığımı söyleyemeyeceğim.Niye derseniz, bizde zaten açık adamı diye bir kavram yok.Tigana geldiğinden beri de hiç olmadı zaten.Biz bariz şekilde 4-3-1-2 oynuyoruz ve bu düzende orta 3 lünün solunda ve sağında çizgi adamları hiç bir nane yiyemez.Denilson diye tutturan bazı kardeşlerim var mesela ama ben eminim ki gelse bu düzende bize çok faydalı olamaz.Çünkü orta 3 lünün solundaki ve sağındaki adamlar bu düzende iç adamlarıdır.Futbolun iki yönünü de iyi oynayan gerektiğinde ön libero gibi savunmaya gömülen,gerektiğinde bek adamına yardıma gelen,gerektiğinde çizgiye inen gerektiğinde hücumu göbekten destekleyen komple orta saha oyuncuları ancak bu yükü kaldırabilir.Bu da yüksek fizik güç ve devamlılık gerektirir.İbrahim Akın gibi yetenekli bir adamımız olmasına rağmen ben bu yükü kaldırabileceğine inanmıyorum çünkü defansif anlamda çok yetersiz.Bu düzende kanatların iyi çalışmasının yolu beklerin ofansif özelliğe de sahip olması ve ileri geri çok iyi çalışmasıdır.Elimizde kesicilik anlamında iyi bekler var ama hücum anlamında bu işi yapabileceklerinden şüpheliyim.Nery bu konuda bence iyi bir seçim olabilir.İki kanatta da ofansif anlamda iş yapabilecek kaliteli bir bek hiç fena olmazdı. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |