![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı: yavaş bassın arkadaşım. 6 yıldır menajer oynuom bilmediğim adam yok. bu adamı ilk defa duydum. yaş 29 olmuş. adını duyan bi sensin. brezilya milliyse al sana kralları denilson, ze roberto. sen pinedayı izlemedin galiba. adam milli takımda oynadığından çok gol atmış. bu mesajı yazarken kafan kıyaktı galiba. o defansif bi oyuncu onun yerinde baki,deli ibo,m.sedef var. madem gençlere çok önem verioz. m.sedefi nie bu kadr çabuk unuttun sol beke adammı alıcaz bekten alır topu bütün sahada sürüp nobreye golleri bu adammı attırcak arkadaşım. saçmalama allah aşkına. yılın transferi diosun bide
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | sol beke adammı alıcaz bekten alır topu bütün sahada sürüp nobreye golleri bu adammı attırcak arkadaşım. saçmalama allah aşkına. yılın transferi diosun bide[/quote] Kardeşim senin derdin ünlü futbolcu gelmesi.Şimdi Roberto Carlos da bek o gelse hiç birşey demezsin ama değil mi?Ayrıca adamın istatistiklerine önce bir dikkatli bak.Hep 5-6 golü ve 7-8 asisti bulunuyor.Hem ayrıca sol tarafın her yerinde oynar.Sadece savunması değil hücumu da var bu adamın.Lütfen bilip konuş.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ze roberto ya yaşlı dion adam 30 olcak nerdeyse. sana tek sözüm pineda. sol açık oynamaz bu adam hücuma dönük oynamaz.7-8 asist yapcaksa hiç almayalı. al sana pineda kaç gol kaç asist.
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | |||
| |
| | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
yavaş bassın arkadaşım. 6 yıldır menajer oynuom bilmediğim adam yok. bu adamı ilk defa duydum. yaş 29 olmuş. adını duyan bi sensin. brezilya milliyse al sana kralları denilson, ze roberto. sen pinedayı izlemedin galiba. adam milli takımda oynadığından çok gol atmış. bu mesajı yazarken kafan kıyaktı galiba. o defansif bi oyuncu onun yerinde baki,deli ibo,m.sedef var. madem gençlere çok önem verioz. m.sedefi nie bu kadr çabuk unuttun.
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | |||
| |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
6 yıldır cm oynayıp gustavo nery'i görmediysen,futbol bilgini bir gözden geçir bence.Hem izlemediğin,bilmediğin adam hakkında da yorum yapma.Madem hiç bilmiyorsun bu adamı önce bir araştır,nasıl bir oyuncu olduğunu öğren,sonra gel tartış benimle...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ben iziliyorum bu adamı lig tv de brazilya liginden takip ediyorum. öyle burun kıvırdığınız kadar kötü bir oyuncu değil. hatta türkiye liginde star sayılacak kadarda iyi oyuncu | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Adını duymadığınız adama nasıl sallarsınız yaaaa.Bu adam çok çok iyi bir oyuncu.Önce futbolu biraz takip edin.Ondan sonra sağa sola laf atın.Haber doğru mu bilemem ama Tigana anlamıyor siz anlıyorsunuz değil mi ? | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |