![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben iziliyorum bu adamı lig tv de brazilya liginden takip ediyorum. öyle burun kıvırdığınız kadar kötü bir oyuncu değil. hatta türkiye liginde star sayılacak kadarda iyi oyuncu | ||
![]() |
|
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Adını duymadığınız adama nasıl sallarsınız yaaaa.Bu adam çok çok iyi bir oyuncu.Önce futbolu biraz takip edin.Ondan sonra sağa sola laf atın.Haber doğru mu bilemem ama Tigana anlamıyor siz anlıyorsunuz değil mi ? | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sen tigananın bu adamı istediğini nerden biliyosun??? ayrıca kaç maçını takip ettin de ÇOK ÇOK İYİ BİR OYUNCU olduğu kanısına vardın.istemiyorum kardesım ben böyle adam.bulup bulup gelmesinler. bonservisi elinde ze roberto nun.nereye koysan oynar orta sahada.süper ligi de dağıtır.bunun görülmeyişine sallıorum.kimse gelmek istemior hikayesi anlatmasın.parayı ver nasıl geliyor bak.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ayrıca yazdığıma dikkat edersen haberin doğru olup olmadığını bilmiyorum ama eğer doğruysa dedim.Yani Tigana istedi gibi bir iddaada bulunmadım.Ze Roberto'nun ne olduğunu da ben gayet iyi biliyorum.Zaten kimse bu Ze Roberto'dan iyi futbolcu falan demedi.Ze Roberto'nun neden alınamadığını da sen bence bilemezsin.Adam belki Türkiye'ye gelmek istemiyor, belki eşi istemiyor ve hatta eminim ki Beşiktaş'ın verebileceğinden fazlasını verebilecek çok takım vardır.Özetle demek istediğim şudur ki Ze Roberto'yu almayı akıl edecek tek adam sen değilsin.Bunu eminim ki Tigana da senin kadar düşünmüştür ama takımdaki dengeleri bozmak istememiş olabilir,paramız yetmemiş olabilir, adam Şampiyonlar liginde oynamak istiyor olabilir vs vs .Ayrıca Ze Roberto'nun iyi futbolcu olması Gustavo Nery'i kötü futbolcu yapmaz. | |||
![]() |
![]() | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
yavaş bassın arkadaşım. 6 yıldır menajer oynuom bilmediğim adam yok. bu adamı ilk defa duydum. yaş 29 olmuş. adını duyan bi sensin. brezilya milliyse al sana kralları denilson, ze roberto. sen pinedayı izlemedin galiba. adam milli takımda oynadığından çok gol atmış. bu mesajı yazarken kafan kıyaktı galiba. o defansif bi oyuncu onun yerinde baki,deli ibo,m.sedef var. madem gençlere çok önem verioz. m.sedefi nie bu kadr çabuk unuttun.
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | |||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı: yavaş bassın arkadaşım. 6 yıldır menajer oynuom bilmediğim adam yok. bu adamı ilk defa duydum. yaş 29 olmuş. adını duyan bi sensin. brezilya milliyse al sana kralları denilson, ze roberto. sen pinedayı izlemedin galiba. adam milli takımda oynadığından çok gol atmış. bu mesajı yazarken kafan kıyaktı galiba. o defansif bi oyuncu onun yerinde baki,deli ibo,m.sedef var. madem gençlere çok önem verioz. m.sedefi nie bu kadr çabuk unuttun sol beke adammı alıcaz bekten alır topu bütün sahada sürüp nobreye golleri bu adammı attırcak arkadaşım. saçmalama allah aşkına. yılın transferi diosun bide
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben sadece nery için demiorum.nery ve nery tarzındaki adamlar için diorum. ze roberto bence alınamıyor değil kardesım ALINMIYOR.ben buna eminim.ayrıca ben bi yerimden uydurmadım ze robertoyu.gündemde var ama neden o gndemdeyken nery e fln gidiolar bilmiorum dedim. nery iyi olabilir ama uyumu olacak mı olmayacak mı belli diil.ayrıca forma fln da sattırmaz herhalde.şimdi diyeceksin ki forma sattırmak için mi topçu alacağız. 1 tane yabancı hakkımız kalmış.onu da çok vasıflı ve hemen uyum gösterecek birine vermemiz lazım.bonservisine vereceğimiz parayı yıllık ücretine ekle bakalım nerde oynamk istior.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #30 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |