![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #222 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | selam gerçi ben uzun süredir burdayım ama kendimi burda tanıtmamıştım adım talip nickimdende anlaşılacağı gibi beykozdanım BEŞİKTAŞLI DOĞDUM BEŞİKTAŞLI ÖLECEĞİM
__________________ BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER UĞRAŞMA BİZİMLE G*T OĞLANI fener BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİR GÜN BİTER AZRAHİLİN BİZİN G*T OĞLANI tümer BEŞİKTAŞIM HAYAT SENSİN | ||
![]() |
![]() | #224 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
ben serdar yaş 24 şuanda erdek in yani güney marmaranın en çılgın BEŞİKTAŞ lı grubundayım sino1903 toldo bizim tayfada zaten sino bir BEŞİKTAŞ aşığı Toldo da türübünden gelme bende idare ediyom aralarında Sino sen bir tanesin ii ki varsın papiiiii özledim seni gel yine bağıralım BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ diye ![]() Forum yöneticilerine bizlere böyle bir forum sapladıkları için teşekkür ediyorum... kolay gelsin HERŞEY BEŞİKTAŞ İÇİN
__________________ SİYAH ULAN BEYAZ ULAN | ||
![]() |
![]() | #225 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş… | |||
![]() |
![]() | #226 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
![]()
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | |||
![]() |
![]() | #227 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
kardeşim sende hoşgeldin,ah bu beşiktaş aşkı işte bizi brbirimize bağlayan,demekki hiç kopamayacağız ![]()
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | |||
![]() |
![]() | #230 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inegöllü kartallardan selam | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |