![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Topuz besiktas taraftarinin 2. noumasidir dokunani yakariz
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi bakalım.Hayırlısı olsun | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eziklerden bir kez daha nefret ettim Beşiktaşlıyım diyen adamı 50 milyon verseler oynama diyen adamı aldık diye seviniyorlar ama az kaldı alacaklar ama ........... neyse | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | topuzun formasni almak sart oldu artik
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | görürüz görürüz merak etmeyin sizz eziklerin şansı kalmadı eğer anlaşamazlarsa ki topuzla bu saatten sonra anlaşamıcaklar o para ellerinde patlıcak kayseri yönetimi ile görüşüp fesh etmek zorunda kalıcaklar çnkü topuz gitmicekk ve sonra biz topuzu ya kayseriden alıcaz yada topuz ocak ayına kadar beklicek bedavaya gelicek ki kayseri bunu istemez ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | game over ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]() Transfer gündeminin ilk sırasındaki isim Mehmet Topuz kesin konuştu: Benim tavrım yüzde yüz bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş formasını giymek istiyorum... Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin uğruna karşı karşıya geldiği Mehmet Topuz, dün Lig TV’ye konuştu. Siyah-Beyazlı kulüp ile ön protokol imzaladığı bildirilen yıldız oyuncu, “Benim tavrım yüzde yüz bellidir. Beşiktaşlıyım. Çocukluğumdan beri Beşiktaş’ı tutuyorum. Farklı teklifler olabilir, ancak ben Beşiktaş forması giymek istiyorum” diye konuştu. Kayserispor Menaceri’yle görüştüğünü söyleyen Topuz, sözlerine şöyle devam etti: Bu görüşmede onların değil, benim istediğim takıma transfer olacağımı söyledim. Onlar da kolaylık göstereceklerini ilettiler. Gideceğim takımın Beşiktaş olacağını üzerine basa basa ilettim. Onlardan kolaylık bekliyorum... ![]() Beşiktaş daha sıcaktı Fenerbahçe’yle daha önce görüştüğünü doğrulayan Mehmet, “Beşiktaş’ın bana olan yaklaşımı daha sıcaktı. Daha samimi buldum. Ayrıca küçüklüğümden bu yana tuttuğum takım Beşiktaş’tır. Yeni sezonda Beşiktaş forması giymek istiyorum.?Sözleşmeyi imzaladıktan sonra Fenerbahçe’yle hiç görüşmedim” diye konuştu. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |