![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1121 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
ESAS OLAN FUTBOLCUNUN TERCİH ETTİĞİ TAKIMDIR! Kayserisporlu Mehmet Topuz`un transferi spor kamuoyunu hâlâ meşgul ederken Fenerbahçe`nin efsane başkanlarından Ali Şen, olaya farklı açıdan yaklaşarak net konuştu. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan Mehmet Topuz krizinin bir benzerini 29 yıl önce Zonguldaksporlu İsa Ertürk`le yaşadığını hatırlatan Ali Şen, "Transferde esas olan futbolcunun hangi takımı tercih ettiğidir. Mehmet Topuz, Beşiktaş`ı istiyorsa ben ona `güle güle git` derdim." diye konuştu. Yaptığı açıklamalarla ses getiren Sarı-Lacivertli kulübün unutulmaz başkanı Ali Şen, Mehmet Topuz transferinde yaşanan gelişmeleri Zaman`a değerlendirdi. 1980 yılında İsa Ertürk için Fenerbahçe ile Beşiktaş`ın karşı karşıya geldiğini anlatan Şen şunları söyledi: "29 yıl önce buna benzer bir transfer olayını bizzat yaşadım. 1980-81 sezonuydu ve ben Fenerbahçe`nin Dış İlişkiler Komitesi`nin başındaydım. O dönem Beşiktaş, transferin gözde futbolcusu Zonguldaksporlu İsa Ertürk`ün bonservisini almıştı. Fakat ben Fenerbahçe`ye gelmek isteyen İsa`ya gizlice imza attırdım. Aynı Mehmet Topuz olayında olduğu gibi büyük tartışmalar yaşandı. Nihayetinde üç kulübün başkanı bir araya gelerek uzlaşma sağlandı ve İsa`ya Fenerbahçe formasını giydirmiştik." haber1903 | ||
![]() |
|
![]() | #1124 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Mehmet Topuz: "Kıyamet kopsa dönmem" Fenerbahçe’nin Kayserispor’dan bonservisini aldığı Mehmet Topuz, "Ben Beşiktaş’la anlaştım. Kıyamet kopsa dönmem. Bundan sonra Beşiktaş dışında başka bir takımın formasını giymem" dedi.Menajeri Hakan Şirin ve Beşiktaş Kongre Üyesi Ahmet Özkaya ile birlikte tatilini yaptığı Antalya’daki Titanic Otel’de stres atıp moral depolayan Mehmet Topuz, verdiği sözden dönmeyeceğini ifade etti. Yıldız futbolcu, "Medya önünde tartışılmama üzülüyorum. İnanıyorum ki, Kayserispor Kulübü Başkanı ve yöneticileri bana anlayış gösterip bonservisim konusunda kolaylık sağlayacaklardır. Gerekirse sözleşmemin bitimini beklerim. Bu durumda Kayserispor para kazanamayacak" dedi. Ve şöyle devam etti: "Kayserispor para kazanmak istiyorsa Beşiktaş’la anlaşmak zorunda. Beni başka futbolcularla karıştırmasınlar. Benim verdiğim söz senettir. Beşiktaş’ta gördüğüm sevgi ve saygı beni çok etkiledi. Annem ve babam da bu durumdan hoşnut." Öte yandan Mehmet Topuz, Antalya’daki tatilini 4 gün uzattı. Ailesi ile birlikte Titanic Otel’de dinlenen yıldız futbolcu, buradan cuma günü ayrılacak. | ||
![]() |
![]() | #1127 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 3 günden beri aynısını yazıyorum merak etmeyin fedarasyonda aynısını diyicek....
__________________ ../------------????? -----------\ ./Tello--------?????-------Holosko \ /--------Ernst-----fink----------\ /?? ---toroman-----gökhan---sivok--\ /-----------------rüştü------------------\ Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk | ||
![]() |
![]() | #1128 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Menajeri Hakan Şirin ve Beşiktaş Kongre Üyesi Ahmet Özkaya ile birlikte tatilini yaptığı Antalya’daki Titanic Otel’de stres atıp moral depolayan Mehmet Topuz, verdiği sözden dönmeyeceğini ifade etti. Menajeri Hakan Şirin ve Beşiktaş Kongre Üyesi Ahmet Özkaya ile birlikte tatilini yaptığı Antalya'daki Titanic Otel'de stres atıp moral depolayan Mehmet Topuz, verdiği sözden dönmeyeceğini ifade etti. Yıldız futbolcu, "Medya önünde tartışılmama üzülüyorum. İnanıyorum ki, Kayserispor Kulübü Başkanı ve yöneticileri bana anlayış gösterip bonservisim konusunda kolaylık sağlayacaklardır. Gerekirse sözleşmemin bitimini beklerim. Bu durumda Kayserispor para kazanamayacak" dedi. Ve şöyle devam etti: "Kayserispor para kazanmak istiyorsa Beşiktaş'la anlaşmak zorunda. Beni başka futbolcularla karıştırmasınlar. Benim verdiğim söz senettir. Beşiktaş'ta gördüğüm sevgi ve saygı beni çok etkiledi. Annem ve babam da bu durumdan hoşnut | ||
![]() |
![]() | #1130 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Helal olsun sana Mehmet...
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |