![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZZZ!!!!Sende Terbiyeni takınn da ağzından çıkan cümlelerin kime gittiğine dikkat et!!!Yosa dikkat ettirmesini bilirizzz!!!! | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İğneyi batırdık çuvaldızıda kendimize batıralım . Yav başkan , Topuzla anlaşmışsın , admaın Kayseriyle sözleşmesi var , ne diye forma giydirmeden önce gidip birde kulübüyle anlaşmazsın .??
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Al Mamur'u vur Hurma'ya,bir cacık olmaz.Yazık!
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kayseri pisliğe başladı. Sen önce kendi önündeki borçlara bak. Elalemin derdi geldi seni mi gerdi ? | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ya parayla alakası yok diyen adam.. kendi ağzıyla söyledi biz senelik alacağını indirmesini istedik diye ondan sonra çıkıp gelsin bizde oynasın parasını arttıralım diyor.. ne mal olduğunu herkese gösteriyor.. 10 milyon euro yu bugün ver bak bu ayılara bak yarın nası " U " dönüyorlar..
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bugüne kadar neden hep Hurma konuşuyor da başkanları Recep Mamur konuşmuyor diyordum, bugün anladım onu neden konuşturmadıklarını...Bu adamın bir şeyden anladığı yok, daha çarşamba perşembeyi bilmiyor, günlerden haberdar değil, haftasonları hangi günler desek salı-cuma diyecek, ben Anadolu çocuğuyum ayaklarına yatıyor bide, yalan söylemeyiz biz gibisinden, ne çocuğu olduğun bu gece belli oldu Recep Mamur!..Abuk sabukta lalar söylüyor, biz Beşiktaş'a daha oyuncu veremyiz falan filan, Anadolu çocuğuysa adam gibi konuşsun, dosdoğru söylesin, siz anladınız diyor çekip bırakıyor, tam mal işte adam!.. Başkanımızı ise kutluyorum, son zamanlarda zaten bi gelişme vardı Demirören'de, bugün bu tavan yaptı, hem Mamur'u, hem Hurma denen o haysiyetsiz herifi hem de dansöz Çakar'ı morarttı...Gerçekler ortaya çıktı işte bir bir, biz Topuz'u Topuz da bizi istiyor, baskı falan da yaptığımız yok, asıl baskıyı Azize yapıyor Hurma-Mamur ikilisine, ama ne yaparsa yapsın, Topuz sözünden dönmediği müddetçe bu olay bizim lehimize biter, Topuz'un da bu saatten sonra sözünden döneceğini sanmıyorum...M.Topuz başkanın da dediği gibi Beşiktaşımıza hayırlı olsun... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | bence bu adamın canı dayak istiyor | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | demirören çarşamba günü aramış olay perşembe çıktı ircep adam ol sen kimin bonservisini kime veriyon arkadaşlar o konuyu okudum bonservis vermek gibi birşey yokmuş sözleşme fesih diye birşey var futbolcuya sormadan öle bonservis verdim yok recep mamur istifa
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hurmanın anavatanı arabistan bizim memleket topraklarında yetiştirmeye kalkınca böyle bozuk oluyor demekki tatlı su kurnazı kayserililer m.topuzun 1 senelık sözleşmesi kaldı bu sene satamazlarsa ki beşiktaştan başka takıma gitmem diyor olacağı 1 sene daha kayseride top oynar seneyede bonservisi elinde bedavaya alırız mehmedi topuzunuda azizeyle hurma üleşsin ![]()
__________________ http://tr1.monstersgame.net/?ac=vid&vid=20002327 | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu bence bie hazırlanmış bir komplo beşiktaşın ismini karalamaya çalışıyorlar bizi yalancı klüp yerine düşürmeye çalışıyorlar fakat çok fazla sözü ağzına dolarsan yalanın ortaya çıkar bu gün telegolde olan buydu mamur denilen bu kayserili kurnazı ile aziz yıldırım beyfendinin bizi küçültücü ve kötüleyici konuşma tarzı vardı kim kime ne yaparsa dönüp dolaşıp ayağına dolanır açıkçası bence bu sene hakem hatalarından çok başımız ağrıyacak azizi beyefendinin tutumu tehditkar sözleri bunun habercisidir | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |