![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | aslina bakarsaniz olayin basindan asagisi oldugu gibi hata ama hatanin buyugu topuzda ve bizim hatamizda su kayseriyle pazarlik masasina oturmadan transfer gorusmelerini ne diye bildiririz borsaya ve ne diye protokol imzalariz futbolcuyla futbolcu madem bukadar iztiyorsa gider fenerle gorusurdu veya aziz yildirima ben sizle degil besiktasla gorusmek istiyorum derdi kayseride ona gore karar alabilirdi kayserinin hatasi futbolcusunun besiktasla anlastigini bildigi halde sanki birgun sonrasinda inat edermiscesine (tepki koymaya haklari vardir tabiki besiktasinkiside hatadir) tuttu bonservisini fenere verdi fener bahcede kendine gore hakli sebeblerden (azizin kongrede verdigi sozu unutmayin burda 3 yil sampiyonluk iddaasiyla aday oldu) topuzu besiktasa kaptirmamak icin buyuk bir hamledir bu aslinda ve tam rijkardin istanbula geldigi saatte haberi duyurmalarida tesadufi degildir cunku besiktas eger bu takimin ustune topuz gibi bi kaliteyi daha ekledigi zaman seneye fenerin basina encok is acacak klubun yine besiktas oldugunu biliyor aziz yildirim o sebebden dolayi bu sezonu kurtarmaya calisicaktir sundan herkez emin olsun bu 3 sezonun 2 sinde fener sampiyon olamasin aziz yildirim mecburen istifa edecektir o yuzden besiktasin madem oyle gel bakalim boyle diyip bu 3 sezon turkiye ligine ambargo koymasi gerekmektedir ve gercek buyugun kim oldugunu herkeze gostermesi gerekmektedir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi M.Topuz Rıdvan'ı neden aradığını söyledi, o zaman ilgilenen tek kulüp Fb'ymiş, o da büyük bi kulübe gitmek istiyor sonuçta, gitmiş aramış işte Aziz'i...Ama bakmış Aziz araba mı alıyor futbolcu mu belli değil, sinmemiş içine Fb'ye gitmek...Sonra da bizim başkan devreye girmiş, Topuz'lan konuşmadan önce Mamur'u aradım dedi ama başkan, Mamur ise önce aramadı dedi, sonra da aradı evet dedi, burda iş koptu zaten, yanii Mamur'un yalanı ortaya çıktı...Bizim hiçbir kabahatımız yok kesinlikle, önce Hurma-Mamur ikilisi suçlu sonra da Azize, Topuz'un da tek suçu Aziz'e ulaşmak istemesi diyebiliriz, ama bizim onu istediğimizi bilse aramazdı diye düşünüyorum... | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (08-06-2009 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her kulübün bir başka kulübe borcu olabilir bunu abartarak şu anki olayı kurtarmaya çalışıyor bu da şu oluyor eğerki bir başkan böyle konuşuyorsa şu sıkıntılı zamanda tamamen azize ile el birliği yapmışlar azize bunları satın almıştır
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Size katılıyorum Mustafa Bey...Bir dolap dönüyor ama hadi hayırlısı...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | dik durmak lazim 2 sezon daha sampiyonluk yapalim pes pese ne aziz kalir ne baskasi merak etmesin kimse ama bizim yonetime cok guclu idealist adamlar lazim turk futbolununu bu haserelerden kurtulmasi lazim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | 2 sezonu geçtim, bu sene de şampiyonluk gelsin Azizeyi göndeririz, tabii yine sözünden dönmezse, o alışık gerçi dönmeye ama bakalım...Önümüzde de kimse duramaz artık, 2. şampiyonluk gelsin hele bi... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yonetimin guclenmesi lazim yoksa binbir turlu dolap donmeye baslar yine izin verilmemesi lazim
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |