![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1241 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kayserisporlu Mehmet Topuz'un transferi spor kamuoyunu hâlâ meşgul ederken Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, olaya farklı açıdan yaklaşarak net konuştu ![]() Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan Mehmet Topuz krizinin bir benzerini 29 yıl önce Zonguldaksporlu İsa Ertürk'le yaşadığını hatırlatan Ali Şen, "Transferde esas olan futbolcunun hangi takımı tercih ettiğidir. Mehmet Topuz, Beşiktaş'ı istiyorsa ben ona 'güle güle git' derdim." diye konuştu. Yaptığı açıklamalarla ses getiren Sarı-Lacivertli kulübün unutulmaz başkanı Ali Şen, Mehmet Topuz transferinde yaşanan gelişmeleri Zaman'a değerlendirdi. 1980 yılında İsa Ertürk için Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiğini anlatan Şen şunları söyledi: "29 yıl önce buna benzer bir transfer olayını bizzat yaşadım. 1980-81 sezonuydu ve ben Fenerbahçe'nin Dış İlişkiler Komitesi'nin başındaydım. O dönem Beşiktaş, transferin gözde futbolcusu Zonguldaksporlu İsa Ertürk'ün bonservisini almıştı. Fakat ben Fenerbahçe'ye gelmek isteyen İsa'ya gizlice imza attırdım. Aynı Mehmet Topuz olayında olduğu gibi büyük tartışmalar yaşandı. Nihayetinde üç kulübün başkanı bir araya gelerek uzlaşma sağlandı ve İsa'ya Fenerbahçe formasını giydirmiştik." FUTBOLCUYA CEZA VERDİRTMEM Futbolcunun gönlünde yatan takımın transferlerde belirleyici rol oynaması gerektiğini savunan Ali Şen, Mehmet Topuz olayını ise şöyle yorumladı: "Önemli olan futbolcunun hangi takımda oynamak istediğidir. Mehmet Topuz, eğer "Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" diyorsa yapacak bir şey yok. Böyle bir demeç veren oyuncunun Fenerbahçe'ye gelmesini zaten kabul etmem ve ona güle güle git Beşiktaş'a derdim. Zorla güzellik olmaz. Futbolcuya da ceza falan verdirtmem." Fenerbahçe'nin Luis Aragones'in yerine Christoph Daum'u tercih etmesi hakkında herhangi bir yorum yapmayacağını belirten efsane başkan, "Fenerbahçe başkanı bizi ve taraftarları temsil ediyor. Onun yaptığı her işe saygı duyarız. Bu yüzden takımı kime emanet ettiği bizi ilgilendirmez. Teknik direktör Daum veya Georghe olmuş isimler hiç önemli değil. Başkan Aziz Yıldırım, bizlere 3 sene üst üste şampiyonluk vaat etti. Biz de bekleyip göreceğiz." şeklinde sözlerini tamamladı. | ||
![]() |
|
![]() | #1242 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş-Fenerbahçe konusu ile ilgili bir tartışmada bu adama destek vereceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ![]() ![]() Doğru söylüyor.Katılıyorum ![]() | ||
![]() |
![]() | #1244 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mehmet Topuzun Beşiktaş'a asla gitmeyeceğini belirtti.Bonservisi Fenerbahçe de bulunan Mehmet Topuz Beşiktaş'a transferi olmaması halinde isteği doğrultusun da Kayseri de kalacağının altını çizdi.Beşiktaş'a da gitmek isterse sözleşmesi biter sonra Beşiktaş'a imza atar.Hurma'nın son sözü ise Beşiktaş'a transfer yasağı getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Beşiktaş Spor Kulübünün yaptıklarının etik olmadığına deyindi!
__________________ ![]() Konu Lucas Kenny tarafından (09-06-2009 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #1245 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | hurma beyinli ne yapsa yeri ama yönetmeliği asla çiğnemedik asla ceza almayacağız mehmeti de alırsak hepinizi göreceğiz!
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #1246 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ İstanbul | ||
![]() |
![]() | #1247 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Asıl sizin yaptığınız etik değil.TFF el atmalı.Gündemde olan menajerlik sistemine göz atsın.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() |
![]() | #1248 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | TFF kesinlikle buna bir el atmalı.menajer mi başkanın mı daha etkilidir
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #1249 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inönüden yükselen hepimiz MEHMETİZ sözüne kadıköyden cevap gecikmez hepimiz TOPUZ ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ İstanbul | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |