![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bana kalırsa mehmet bu sene ne beşiktaşta nede ezikbahçede oynayabilicek.gidip kayseriye dönücek 1 sene daha orda oynayacak seneyede gelip Beşiktaş formasını giyecek tek çıkar yolu bu gözüküyor.
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | kendisi defalarca söyledi anne ve babası bile söylmişken eziklerin bu yaptığına ne demeli!!ortalığı karıştırmaktan başka bir şey değil | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yaa mehmet topuza gerçekten üzülmeye başladım artık bir an önce çözümlensede çocukta rahatlasa ya ayıp bu kadar yıpratılırmı yaa bir an önce çözümlensin atık ne olduğu umrumda değil benim ama çocuğu artık rahat bıraksınlar
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ne kadar Uzadi Bu Haber.. Ailesinin aciklamasi Gereksiz Bana Göre ama Tabiki Ogullarini Düsündükleri Icin Böyle Bir Aciklama yapmislardir. Fenerin Amaci Belli Herzamanki Gibi. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | peki bu heberler niye baska yerde cikmiyor misal lig tv sayfasinda niye duyulmasi engeleniyor?
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | off off iice sıktı hadi noktalansın | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaşlar şimdi biryerde okudum ligtvnin sayfasıydı galiba beşiktaşın transfer cezası alma durumu varmış alırsa n'olacak | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mehmet topuza gercekden cok acimaya basladim cok aci cekiyordur kesin medyaya ise yaziklar olsun böyle malzeme buldular hemen acimadan yapiyorlar birseyler bu haberler bitsin artik ve mehmet topuz ise besiktasimiza gelsin kayserispor yöneticiler bu transfere kolaylik saglamiyorya allah onlarin belalarini versin kayserisporu kayserispor yapan gökhan ünal ve mehmet topuz gökhani küsdürerek sattiniz mehmet ise fenomen oldu kayserispor icin attigi onca goller insafya yapdiiginiz cok büyük bir ayip artik bu is bitsin
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | evt ya dünkü programdan sonra ağlamış | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |