![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1311 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | siz hala bu basının oyununa geliyosunuz. basın zaten mehmete baskı yapıyo bu haberler yalan inanmayın...bu adamlar şampiyonluğumuza bile gölege düşürüyolar.şampiyon olurken mansetlerde bile fener var..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
|
![]() | #1312 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hafta başından beri Türk futbolunun iki önemli takımı Beşiktaş ile Fenerbahçe'yi transferde karşı karşıya getiren ve taraflar arasında adeta soğuk savaş çıkmasına sebep olan Mehmet Topuz'un hangi takıma gideceği bugün netlik kazanacak. Bugün bazı basın organlarında Mehmet Topuz'un Fenerbahçe ile anlaştığı ve oyuncunun haftasonuna kadar sözleşme imzalayacağı haberleri çıkmıştı. MARATON.COM.TR olarak bu haberler üzerine Mehmet Topuz ve menajerinin bugün ilerleyen saatlerde bir basın açıklaması yapacağını öğrendik. Bakalım Mehmet Topuz Fenerbahçeli mi olacak, Beşiktaş'a mı gidecek? GELİŞMELER MARATON.COM.TR'DE OLACAK... BİZDEN AYRILMAYIN!.. MARATON.COM.TR ÖZEL HABER | ||
![]() |
![]() | #1313 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Bugün basında çıkan, Topuz"un menejeri Metin Korkmaz tarafından Beşiktaş"a saat 17.00 ye kadar süre verildiğiyle ilgili haberlere Metin Korkmaz"dan cevap geldi. HABER1903"e konuşan Korkmaz "" Şunu herkesin bilmesini istiyorum, ben Mehmet Topuz"a Beşiktaş forması giy veya Beşiktaş"lıyım de demedim. Bu tamamen Topuz"un kendi iradesiyle gerçekleşmiştir. Biz Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"e söz verdik, bunun dönüşü olmaz. Bugün gazetede çıkan haberlerle ilgili olarak kimseyle konuşmadım. Haber1903 vasıtısıyla kamuoyuna sesleniyorum, yok biz saat 17.00 ye kadar zaman vermişiz, yok biz Fenerbahçe ile görüşecekmişiz, bu haberler yalandır. Mehmet Topuz 26 yaşında olgun, dürüst, sözünün eri bir delikanlıdır. Dün ne dediysek bugün sözümüzün arkasındayız."" dedi. HABER1903 haber1903 özel haberidir kaynak gösterilmeden kullanılamaz | ||
![]() |
![]() | #1314 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | mehmet topuz bu hafta içi fenere imza atmazsa fenere gitmez bir daha. ama fenerde kolay vazgeçmez çünkü anadolu takımlarından üç büyüklere gelip direkt ilk 11 de oynayacak tek orta saha oyuncusu mehmet topuzdur. bunun içinde fener topuzu bize kaptırmamak için her türlü zorluğu çıkartacaktır. topuz bu olaylardan sonra hangi takıma giderse gitsin ii performans göstereceğinide sanmıyorum. bizde alsak fenerde alsa sadece inat için transfer edilmiş olacak. ona verilecek bonservis ücretiyle avrupadan çok ii bi oyuncu alınabilir | ||
![]() |
![]() | #1316 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bugün basında çıkan, Topuz"un menejeri Metin Korkmaz tarafından Beşiktaş"a saat 17.00 ye kadar süre verildiğiyle ilgili haberlere Metin Korkmaz"dan cevap geldi. HABER1903"e konuşan Korkmaz "" Şunu herkesin bilmesini istiyorum, ben Mehmet Topuz"a Beşiktaş forması giy veya Beşiktaş"lıyım de demedim. Bu tamamen Topuz"un kendi iradesiyle gerçekleşmiştir. Biz Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"e söz verdik, bunun dönüşü olmaz. Bugün gazetede çıkan haberlerle ilgili olarak kimseyle konuşmadım. Haber1903 vasıtısıyla kamuoyuna sesleniyorum, yok biz saat 17.00 ye kadar zaman vermişiz, yok biz Fenerbahçe ile görüşecekmişiz, bu haberler yalandır. Mehmet Topuz 26 yaşında olgun, dürüst, sözünün eri bir delikanlıdır. Dün ne dediysek bugün sözümüzün arkasındayız."" dedi. HABER1903 haber1903 özel haberidir kaynak gösterilmeden kullanılamaz
__________________ Besikt'ASK' | ||
![]() |
![]() | #1318 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla ya yılan hikayesine döndü,artık ne olacaksa olsun.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #1319 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türk Futbol Kamuoyunu Bukadar Meşgul etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Zaten annesi babası 'da cıktı. bir an önce neyapılacaksa yapılsın.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #1320 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yav inanmayın Bu haberlere. Mehmet'i Fenev yanlısı Kolpa basın psikolojik baskı altına almaya çalışıyor.. Alayı şrefsiz bunların.Mehmet Beşiktaşa imza attığında bakalım manşete atabilceklermi...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |