![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allaha havale ediyorum sizi ama Allah'ın adaleti vardır mehmet topuz öyle böyle bu formayı giyecek | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allahın diktatör özentisi sen kim beşiktaşla uğraşmak kim azizeden üç kuruş fazla alacam diye yırtınıyorsun mehmet topuz söyleyeceğini söyledi beşiktaşa transfer yasağı cezası verdirsen anadolu kulüpleri aç kalır be verdiremessin o ayrı konuda
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bu saatten sonra mehmet topuz beşiktaşımıza gelse bile bişe beklemem adam çok yıprandı bundan sonra nasıl motive olacak | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Arkadaşlar hepimiz izledik okuduk...mehmet topuz ntv de canlı yayında konuştu menajeri konustu hatta besiktas yemeğinde menajeri altını çizdi bu adam sahiden besiktaşlı diye ..ailesi altını çizdi beşiktaşlı diye kendi büyük konuşarak besiktaşlı olduğunu 50 milyon euroda versele fener forması giymeceğini bildirdi... şimdi size sormak istiyorum herkesden 3 yanıt alalım düşüncelerinizi bu 3 yanıta saklayın... 1. günlerce yanlı medya tarafından yalan haberlerle besiktaslı yöneticilerin bu futbolcuya baskı yaptıgı söyleniyor...siz buna inanıyormusunuz sizce mehmet çocukmu ? bukadar neden ileri gitsin eger besiktaslı değilse?? veya tam tersi fener yönetiminin kayseriden daha yüksek bonservisle ücreti ödeyerek kayserinin biz seni fenere veriyoruz ne diyorsun sorusunu bile sormamalarına sebeb olması ve bonservisin bizde yakarız futbol hayatın biter diyip korkutması baskı altına almak demek değilmi ?? 2. günlerdir fifa kurallarından cezalardan bahsediliyor...siz bosman kuralını bilirmisiniz niye çıktı ? bir futbolcunun istemediği bir kulupte bir mal gibi gönderilmesini engellemek amacıyla çıktı....transferde esas sözleşmesi devam eden futbolcunun isteği değiilmidir?? 3. bu soru çok özel bir soru...ben bu transferden migdem bulandı ![]() ![]() yani kısaca artık dua eder oldum fenere transfer olup bol bol gol atmasını ![]()
__________________ ../------------????? -----------\ ./Tello--------?????-------Holosko \ /--------Ernst-----fink----------\ /?? ---toroman-----gökhan---sivok--\ /-----------------rüştü------------------\ Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk Konu Mehmet tarafından (10-06-2009 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1. ve 2. maddelerde son derece haklısın ancak 3. maddene katılmıyorum..hatta saçmalamışsın..Adamın soy adı Topuz yaw..yuh diyorum daha bişey demiyorum sana.. | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
yok usta ben tiksindim bu ezik fenerliler soyadı moyadı dinlemezler katil ederler beni ![]()
__________________ ../------------????? -----------\ ./Tello--------?????-------Holosko \ /--------Ernst-----fink----------\ /?? ---toroman-----gökhan---sivok--\ /-----------------rüştü------------------\ Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen abi . mehmet gelsin mehmet topuz diye bağırırz ne farkeder bizim oyuncumuz yeni kartalımız
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |