![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi şampyon olduk diye şu demiröreni korumayın... 6 yıl adam bize neler çektirdi unutmayın.. beşiktaşlılık duruşunu mahfetti unutmayın bunları... şampiyon olsakta yeterrr yıldırım demirörenn yeter...!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | esas sizin gibi taraftara yeter yaa huzur bozmayın başarı yakalanmış bundan sonrası için umutlu bir dönem başlıyor diyorum yeter demirören yeter diyosunuzzz kim gelicek başkan olucak biri çıksın tamam dicem yürekli olan biri varsa çıksın desin ben adayım diye keşke olsa ama yok bizim başkanımıza destek olmamız lazım siz köstek olunnn
__________________ | ||
| |
| | #4 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Durmadan saldıracak yer arıyo bu adamda.Sen olsan kesin yapardın dimi..He yapardın... Başarısız dönemlerimizde muhalefet olmayı bildin ama laf dışında hiçbirşey yapmadın. Senin dediklerin bir kulağımdan girip diğer kulağımdan çıkıyor.Boş boş konuşuyorsun bence.Gündem yapmak için başka bir yöntem bul. | ||
| |
| | #5 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | demir oren kendisi istifa etmeyecekse bileki etmeyecek yonetimini kesinlikle guclendirmek zorunda bu yoneticilerle olmaz kardesim hepsi gucsuz ve bicareler resmen ilk tercihim demirorenin baskanlik yapmamasi ama bu su anda mukun degil gibi gorunuyor o zaman demir orenin olaganustu genel kurula gitmesinden yanayim ben yonetimimizin guclu isimlerden olusmasi sart oldu seref yalcin behcet umitlen bulent deris levent erdogan kisacasi hakan aksoy nedim sarsmaz ve kenan oner disinda hicbirisi kalmamasi lazim yonetimde hatta mumkunse kenan onerde olmayabilir nedim sarsmaz tambir besiktasli oldugu icin istiyorum hem o ovdugumuz besiktasli durusumuza tekbir leke getirmedi hemde efendi adam akilli demecleriyle surekli klubumuzu yuceltti
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| |
| | #6 | ||
| H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | AZİZ YILDIRIM HAKLIDIR!!!! Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz transferindeki tutumuyla kendi çapında haklıdır. Neden mi? Bu transfer haberi çıktığından beri, Beşiktaş`ın şampiyonluk haberleri unutturulmuştur.... Bu transfer haberleri çıktığından beri, Fenerbahçe`nin geçen sezon yaşadığı başarısızlıklar unutturulmuştur... Bu transfer haberleri çıktığından beri, Del Bosque`den farksız bir durumda olan Aragones`in gönderilmesi unutturulmuştur... Bu transfer haberleri çıktığından beri, zamanında Kokain kullandı diye ahkam kesenler, Daum`a gelecek tepkileri unutturmuştur... Bu transferde yaşanan gerginlik Aziz Yıldırım`ı rahatlatmıştır.... Aziz Yıldırım her geçen başarısız sezonun ardından gündemi değiştirecek bir konu bulmuştur, ama istifa ederim diyerek taraftarlarını yürütmüş, ama emekli olmuş dünya yıldızlarını transfer etmiştir... Şu anki durum Aziz Yıldırım için bulunmaz hint kumaşıdır, Kendisinin Topuz`u alma gibi bir niyeti yoktur...Amaç günü kurtarıp, gündemi değiştirmektir. Bu durumda, Aziz Yıldırım kendi çapında haklıdır, Genç bir yıldızın neler çektiği onun umurunda bile değildir.... Murat Akdoğan ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #7 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çünkü kendisi Allahın bir cezasıdır. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süper bi yazi , Emegine Saglık abi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |