![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper!!!!!teşekkürler... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | yılın karikatürü..... aziz yıldırım bjk formasıyla basın karşısına çıkar.... altyazı: aziz yıldırım: parasıyla diil mi kardeşim! fener taraftarı bundan sonra beşiktaş forması ile maçlara gelecekmiş... farketmiyor ya...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper yazı olmus | ||
| |
| | #7 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süper,teşekkürler...Kaç gündür gündemde yılan hikayesine dönen transfer olayı yüzünden sevincimizi doyasıya yaşayamadık ya...
__________________ ![]() | ||
| |
| | #8 | ||
| Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzel ve doğru bir yazı teşekkürler.. gesenin şampiyon olduğu sezon da istifa ediyorum deyip dikkatleri üstüne çekmişti, bu sezon da yine karışıklık çıkarıp şampiyonluğumuzu geri plana itmeyi başardı..medya zaten dünden razı...şampiyonluğumuzun tadını çıkaramadık doya doya.. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aziz önce bi türkçe konuşmayı öğren...konuşurken ben tv den görüyom.ağzından tükürükler çıkıyo.bi lafını tamamlayamıyosun. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Pis ezik Azize !! Daha beter olursunuz insallah !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |