![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1521 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | yılın karikatürü..... aziz yıldırım bjk formasıyla basın karşısına çıkar.... altyazı: aziz yıldırım: parasıyla diil mi kardeşim! ![]() fener taraftarı bundan sonra beşiktaş forması ile maçlara gelecekmiş... farketmiyor ya...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
|
![]() | #1523 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper yazı olmus | ||
![]() |
![]() | #1524 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süper,teşekkürler...Kaç gündür gündemde yılan hikayesine dönen transfer olayı yüzünden sevincimizi doyasıya yaşayamadık ya...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #1525 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzel ve doğru bir yazı teşekkürler.. gesenin şampiyon olduğu sezon da istifa ediyorum deyip dikkatleri üstüne çekmişti, bu sezon da yine karışıklık çıkarıp şampiyonluğumuzu geri plana itmeyi başardı..medya zaten dünden razı...şampiyonluğumuzun tadını çıkaramadık doya doya.. | ||
![]() |
![]() | #1526 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bence bitti bu iş daha fazla kafa yormaya gerek yok.. Bize karşı kurulan sehem başarılı olmuştur.. Bu kadar kamplaşmanın(FB-GS işbirliği, medyanın 2 büyük projesi, Anadolu takımlarındaki yöneticilerin her türlü desteği, bursa ve agücünün kini, nefreti, düşmanlığı, federasyon ve hakemler) olduğu bir ortamda bu sezon Beşiktaş'ın aldığı 2 kupa mucize gibi birşeydir.. Keyfini çıkaralım.. | ||
![]() |
![]() | #1527 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | aziz önce bi türkçe konuşmayı öğren...konuşurken ben tv den görüyom.ağzından tükürükler çıkıyo.bi lafını tamamlayamıyosun. | ||
![]() |
![]() | #1528 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | topuz konusu gündem kısırlığının yaşandığı şu günlerde ilaç gibi geliyor belli bir kesime ama bize yaramaz bu, bizim yapmamız gereken daha mühim şeyler var, starateji hatasından vazgeçmeli yönetim artık, topuz olmazsa olmazımız olmamalıdır, tabii ki işin ucu bırakılmamalıdır ama biz çifte kupa aldık ya, aziz yıldırım denilen şahsiyet, yaptığı rezilliklerin kılıfını her yaz uydurduğu gibi yine tutunacak bir dal buldu, kırılmaması için elinden geleni ardına koymayacaktır...benim için bu işin asıl ilginç olan yanı ks ve fb cephelerinin anlaştıklarını söylemelerine rağmen hala anlaşma şartlarını nedense açıklamak istememeleri, bu kadar senaryoyu yazan dğerli basından 1 tane akıllı da çıkıp bu konuda spekülasyon da olsa bir fiyat haberi yapmadı nedense, çok ilginç, hatta korkunç ötesi ilginç... | ||
![]() |
![]() | #1530 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | O övgüyle bahsettiğiniz Seba' ya demediğini bırakmayıp karşısında aday olan ben değilim İhsan bey , şimdi eleştireceğinize tarihin bu en kötü yönetiminin de karşısına dikilseydiniz o zaman
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |