![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi bakalım Birazdaha diren mehmet | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mehmet ya kahraman olacak ya da rezil olacak
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ | ||
| |
| | #6 | ||
| C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sıra bizim üstümüze dü$en qöRevde.. ßiraz daha kuLak tıkayaLım baSına.. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş'lıysan , Beşiktaş'lılık Duruşunuda Bilmesi lazim ..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi artık bitirin bu işi
__________________ . | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Antalya’daki tatilini sonlandırarak Kayseriye dönen Mehmet Topuz, bilmeceye dönen transferi ile ilgili Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ile toplantı yaptı. Toplantıda Kayserispor tarafının, “Biz Fenerbahçe ile görüştük, anlaştık. Şimdi senin de görüşmen gereken taraf Fenerbahçe’dir” dediği, bunun üzerine Mehmet Topuz’unsa “Ben daha önce de söyledim, Beşiktaş’ı istiyorum” şeklinde cevap verdiği öğrenildi. Bunun üzerine Kayserispor cephesinin Mehmet’e, “O zaman bu isteğini Aziz Yıldırım Bey’e söylemelisin. Bu görev sana düşüyor” şeklinde teklifte bulunduğu ancak Topuz’un “Ben Aziz Yıldırım’a söyleyemem” dediği bildirildi. Toplantıdan yine net bir karar çıkmazken, Mehmet Topuz ve menajerinin yarın Kayseri’de bir basın toplantısı düzenlemeleri bekleniyor.
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
| |
| | #10 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
afferin mehmete serefsiz kayseride azizin yanina atacak akli sira cocugu mehmet neden diyecekmis siz diyeceksiniz mehmet sizle oynamak istemiyor diye cocugu azizin yanina atip akli sira baski kuracaklar afferin mehmet sozunu yeme bu camianin ismi senin bundan sonraki hayatinda buyuk yerlere gelmene yeter kahraman olacaksin devam et
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |