![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yahu topuza fenerbahce 7.5 milyon eu vede gökhan emreciksini vermiş ki o gökhanıda geçen sene milyon eu lara almışlardı. ayrıca el altından trilyonlar verildiği iddia ediliyor. topuz da 2.3 milyon eu alacakmış senede. ALLAH aşkına biz bu parayı verip alsaydık topuzu iyi mi etmiş olacaktık sizce. bırakın yaa bu adam bu parayı etmeeeez. başından beri yazıyorum bu sene sürekli topuzu seyrettim ve çok silik bir futbol oynadı. inanın bana ekrem dağ ondan çoook daha iyi oynadı. topuz 2 sene önce düşüşe geçti. üzülecek bir adam değil. o paraya hamit altıntopu alırız yahu. 10 milyon eu nun üzerinde paradan bahsediyoruz. bu parayı alacağımız bir yabancının parasının üzerine koysak dünya yıldızını alırız ne topuzu yaa. BENCE ÇOOOK İYİ OLDU. 3-4 M EU LUK BİR ADAMI BİZİM YÜZÜMÜZDEN FENERBAHÇE 10 MİLYON EU NUN ÜZERİNDE PARA VEREREK ALMIŞ OLDU. ohhhhh | ||
| |
| | #2 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | söylecek çok şey var ama yeri değil umarım 3 sene sonra bizim meraklı başkan almaya kalmaz fbden zamanında gelmeyen oyuncu ben ta | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nihat reddeder, Topuz işi olmaz, Caner işi yatar, Nuri Şahin Türkiye'ye gelmek istemez... Bu nasıl iş bitiriciliktir ya... Ekrem Dağ'ları Uğur İnceman'ları alırken bu kadar zorlanmıyorsunuz ama iş standardın üstüne çıkmaya kalkınca daima fiyasko...
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
| |
| | #4 | ||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bu konu böylece sonuca kavuşmuş oldu..artık topuz haberleri görmek istemiyoruz..!
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
| |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Günlerdir ortam iyice gerilmişti.Yeni bomba transferler bekliyoruz artık ya...
__________________ ![]() | ||
| |
| | #6 | |||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar,günlerdir takip ettim ve birşey yazmadım..Hemen şunu söyliyeyim ki transferde alamadığımız bir oyuncuyu rakibimiz alırsa ve buna üzülürsek asıl o zaman "ezik" tanımına gireriz..burada kulübün bir hatası yoktur..çünkü;Demirören ,Mamur ile konuştuktan sonra Topuz'u aramış ve onun okeyini aldıktan sonra,taraftarına da bu işin bittiğini açıklamıştır..Ancak,tabiri caiz ise "madara" bir sezon geçiren ve rakibin elinden futbolcu almayı,tüm bir sezon didinerek şampiyon olmakla bir tutacak kadar "ezik" FB ve Başkanı, futbolcunun da karakter zaafiyetinden faydalanarak 3 kuruşluk mala 10 kuruş ödemiş ve transferi bitirmiştir..Hiç kimse üzülmesin..Topuz ,iyi bir oyuncudur ama asla oynadığı takım lehine dengeleri bozacak bir oyuncu değildir..hele hele 10 mil. eurolara alınacak bir oyuncu hiç değildir..Küçücük aklı ile ,transferde Beşiktaşa çalım atarak zafer kazandığını düşünen Aziz başkan ve onun yalakaları ,inanın çok yanılmaktadırlar..Beyler,unutmayalım;büyük geçinen iki rakibine toplam 20 puan fark atarak"şampiyon" olan biziz,Şampiyonlar liginde oynayacak biziz,Kasasına en az 20-25 mil.euro girecek olan biziz,kupayı alan biziz,oturmuş kadrosu ,deneyimli T.D. olan biziz...dünyada taşınmaz değerleri ve buradan elde edilen değerleri en büyük kulüplerden biri olan biziz..başarının kriterleri bunlardır..asgari ücrete talim eden taraftarın aldığı forma ile kasaya giren paraları ederinden fazla bir futbolcuya ödemek asla ve asla başarı ölçüsü değildir... Unutulmaz ,Müfreze (Platoo) filminin unutulmaz repliği " gül eğlen genç adam,henüz vakit varken" de denildiği gibi.. "GÜLÜN EĞLENİN ARKADAŞLAR,12.05.2010 A KADAR ŞAMPİYON BİZİZ..."
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | karetta2002 hiç üzülmüyorum kendi ayıplığı ilk başta doğuştan beşiktaşlıyım de sonra git eziklerle anlaş kendisi utansın 9 milyon euro eder mi o adam etmez 18 trilyon be yuh sen kimi alıyorsun kısaca hiç üzülmüyorum iyiki beşiktaşa gelmemiş istememde | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beni üzen m. topuz u alamamak değil.m. topuz çıkıp onca laf etti ben beşiktaşlıyım 50 milyon euro verseler febe ye gitmem diye.gerekirse ceza alırım bir yıl, yine de beşiktaş da oynarım diye.anlamak mümkün değil nasıl olur bir adam bu kadar dönekce davranır bu kadar kısa sürede.madem satacaktı m. topuz bizi niye çıkıp o kadar laf etti?beni inciten o lafları edip bizi inandırıp sonra da kalkıp hiçbir şey olmamış gibi eziklere gitmesi.ama şunu da söylemek gerek m. topuz gibi kişiliksizlerin bizde yeri yok.kişiliksiz adamlar kendileri gibi kişiliksiz kulüplerde oynarlar.m. topuz da kendine yakışır bir yere gitti. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Zaten onun verdiği sözlerden profesyonelliğe bakış açısını göstermiş oluyor.Bu adam kime giderse gitsin başarıyı elde edemeyeceğini adım gibi biliyorum.Konulara bakın topuz hakkında en ufak birşey yazmadım.Yazmamda zaten.Çünkü o açıklamaları bile bence beşiktaşlı olmadığını gösterdi.Bonservisi alınan futbolcu beşiktaşlıyım diyorsa sonrada fenere gidiyorsa bu bence aziz yıldırımın şampiyonluğumuzu unutturmak için yaptığı çok iyi bir düzmece.Geçen sene topuzla şampiyon olmadıysak.Kupada onları rezil ederek yendiysek.2 kupayı alıp süper kupadada onları yeneceksek sen rahat ol BEŞİKTAŞLI.Beşiktaşlıyım diyipte dönenler kendilerine baksın.BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |