![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #212 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yahu anlamıyorsunuz adamlar parayı bastırdı kayseri cark ettiği anda bize zaten ağır ceza geliyor fifadan keza sözleşmeli oyuncu ile imza atmanın cezası ağır.. iş cok karışık... kayseri ile takışmış durumdayız vede ezikbahce kayseriyi yönlendiriyor...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #213 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mehmetim seni öpmek istiyorum ![]() iste budur konusma böyle olacak sen bir gel senin formani alacam hemen kocum benim
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #214 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
"Ben Beşiktaş'ı seçtim" Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz, Beşiktaşlı olduğunu ve siyah-beyazlı takımda forma giymek istediğini söyledi. Mehmet Topuz, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile prensipte anlaşmasına rağmen kulübü Kayserisporlu yetkililerin başka teklifler de olduğu yönündeki açıklamaları konusunda, ''Benim tavrım yüzde yüz bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş forması giymek istiyorum'' dedi. Yıldız oyuncu, bu sabah Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma ile bir görüşme yaptığını ifade ederek, ''Bu görüşmede onların değil, benim istediğim takıma transfer olacağımı söyledim. Onlar da kolaylık göstereceklerini ilettiler. Gideceğim takımın Beşiktaş olacağını üstüne basa basa bildirdim'' diye konuştu. Mehmet Topuz, Beşiktaş Kulübü yöneticileriyle dün görüştüklerini ve anlaştıklarını vurgulayarak, şunları söyledi: ''Kayserispor'da hizmetimi doldurdum. Gitmek istediğim takımın Beşiktaş olacağını söyledim. Kayserisporlu yöneticiler de problem yaratmayacaklarını ilettiler. Yöneticilerimizle yaptığım görüşmede anlayış göstereceklerini ve problem yaratmayacaklarını söylediler. Kayserispor yönetimine teşekkür ediyorum. Buralara gelmemde emekleri oldu. Onlardan anlayış bekliyordum.'' Kendisini transfer etmek isteyen Fenerbahçe Kulübü ile de düne kadar görüştüğünü belirten Mehmet, ''Beşiktaş'ın yaklaşımını olumlu buldum. Benim transfer konusundaki düşüncelerim farklı şekilde. O nedenle Beşiktaş'ı seçtim. Fenerbahçe ile görüşmelerim daha önce olmuştu. Dünden sonra olmadı'' diyerek sözlerini tamamladı. | ||
![]() |
![]() | #215 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ARKADAŞIN DA dediği gibi kuluple görüşmeden oyuncuya imza attırmaz hiçbir takım mahalle takımları dahi biliyor bunun büyük cezası olduğunu. Madem kuluple görüşmeden mehmetle anlaşıldı buyursun başvursun kayseri fıfaya FENERDEN FIRCAYI yediler şimdi nasıl sıyrılacaklarını şaşırdılar bu kadar basit. Yoksa bunca transfer yapmış adamlar kulube sormadan İMKB YE HİÇBİRŞEY bildirmez. IMKB ye MEHET'le görüşüyoruz mu denmiş yoksa KAYSERİ klubüyle görüşüyoruz mu ? Kuluple görüşmemiz devam ediyo denmiş fiyat attırmaya çalışıyor lavuklar...
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() |
![]() | #216 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Helâl Mehmet , Bu Adam BEŞİKTAŞ'TA Rahat Olun.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #217 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben başkana güveniyorum hayatta burdan sonra salmaz adamı topuz da istedikten sonra tmmdır bu iş gerekirse parayı bastırır alır başkan! ezikbahçedede biraz gurur varsa salsın adamı ya adam bas bas bağırıyor bjkliyim die!
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #218 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | topuz artık bizim dir kardeşim azize ancak topuzunu alır , Mehmet tv de bas bas bağıra " ben Beşiktaşlıyım , Beşiktaş ta oynamak istiyorum benim istediğim olacak " dedi gerisi traşş . | ||
![]() |
![]() | #219 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Kayserispor menajeri Süleyman Hurma'nın açıklaması fos çıktı! Kartalhaber.com açıklıyor ![]() Süleyman Hurma'nın: "Mehmet Topuz Beşiktaş'a imza atmadı. Fenerbahçe'den de çok iyi teklif var" demesinin ardındaki gerçeği kartalhaber.com açıklıyor. Mehmet Topuz için daha önce Fenerbahçe yetkililerinden ücreti kabilinde iş gördüğü ama Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a gelmesiyle. Fenerbahçeli yetkililerin büyük bir tepkisi ile karşılaşınca bu tür bir açıklama yaptığı öğrenildi. Fenerbaçelilerin: "Bu nasıl iş? Hem para alıyorsun hem de Mehmet Topuz'u, Beşiktaş'a kaptırıyorsun" diyerek Süleyman Hurma'ya çok sert tepki gösterdiler. Kartalhaber.com özel haber
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |