![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #252 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | fener in resmi internet sitesinde bonservisiyle mehmet topuz un alındığı yazıyor.
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #253 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | eğer öyleyse yazıklar olsun topuna da topuzunada
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
![]() |
![]() | #257 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() | TOPUZ RESMEN FENER 'DE Kayserispor, Mehmet Topuz'u 5 milyon Avru+Gökhan Emreciksin karşılığında Fenerbahçe'ye verdi. Fenerbahçe sitesi de doğruladı Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir. Kamuoyuna Duyurulur | ||
![]() |
![]() | #258 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | geçmiş olsun. işini yarım yaparsan böyle olur. Mondragon olayında olduğu gibi yine rezil olduk | ||
![]() |
![]() | #259 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | işi bitirmeden ne diye açıklama yapıp rakiplerini uyandırıyorsun anlamamki kardeşim ya al işte dakka bir gol bir | ||
![]() |
![]() | #260 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | böyle olacağından korkuyodum o yüzden kaç gündür Mehmet Topuz'la ilgili açılan hiçbir başlığa yorum yazmamıştım..korktuğum başımıza geldi GEÇMİŞ OLSUN.. daha dün akşam Beşiktaşlıyım, Beşiktaşta oynamak istiyorum diyen adamı zorla alarak ne kadar haysiyetsiz olduğunu bir kez daha gösterdin Fener..bravo..! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |