![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #262 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | UEFA ve FIFA kurallarına aykırı bir iş gibi görülüyor. febe Topuzu ikna edeceğini düşünerek bu hamleyi yaptı. Ama eğer ikne edemezlerse bir futbolcunun istemediği klübe bonservisinin verilmesi mümkün değil diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin. | ||
![]() |
![]() | #263 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | rezil olduk resmi site bile çöktü yav açılmıyor bir türlü | ||
![]() |
![]() | #265 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | süleyman hurma denen adam bilmiyorum hangi takımlıdır necidir orda başkanlık yapıyor ama.ömrümde hiç etmediğim bir beddua ettim o kadar terbiyesizlik yapıyor ki.umarım allahından bulur en kısa sürede hepimizde gözlerimizle izleriz.
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #266 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yahu Eziklerin Sitesi : Mehmet Topuz fenev'de diyor Beşiktaş 'ın Sitesi : Mehmet Topuz Beşiktaş'ta Diyor Kime Inanalım ? YETER ULAN BASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN !
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #267 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Yaaa bravo çok net konuşmuş. Hani tümerin kullandığı ifadeler gibi net ifadeler kullanmış. Seneye Siyah-Beyaz formayı terleteceği görünüyor. Bonservisi febeden almamızda muhtemel gibi..! | |||
![]() |
![]() | #268 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yok abi biz bir oyuncuyla batçak değiliz almasakta olur başka oyuncu alınır yani sorun o değil ama bu yapılan gerçekten üzücü adam beşiktaşlıyım dedikten sonra fener forması giydircekler bilmiyorum yaa iş topuzda biter diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #269 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ezikler kaldıramadı parayla almaya çalışıyolar ama gene N*H alıcaklar.ezik sülalesine hrmacıda katıldı
__________________ İstanbul | ||
![]() |
![]() | #270 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Topuz hangi takımda isterse orada oynar
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |