![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | onlar adam değilkiher zaman böyle adilikleri yapıyorlar giydirsinler bakalım zorla fener formasını
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() |
__________________ | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | transfer çift ayaklı bir olgudur, öyle oyuncunun bonservisini almak demek oyuncuyu oynatabileceğiniz anlamına gelmez, oyuncunun da sözleşmeye imza atması şart kulübün lisans çıkartabilmesi açısından...yani şu durumda topuz'un tavrı önemli, aynı kararlılıkta devam ederse - ki etik açıdan bunu yapması gerekiyor- ortada sorun görmüyorum ben, beşiktaş'ta oynayacaktır... | ||
| |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | lig tvdeki video yu yeni izledim büyük ayıp etmişler adam beşiktaşı istiyorum dio fenere veriyolar ayıp resmen ******** herifler... | ||
| |
| | #7 | ||
| Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu kadar Beşiktaşlıyım Beşiktaşta oynamak istiyorum dedikten sonra kalkıp da fenere giderse zaten iyi ki gelmemiş derim.. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aynen bende zaten ben topuzun o takımda oynıcağını sanmıyorum ayrıca şöylede birşey var şampiyonlar ligi topuz o yüzdende istior beşiktaşı sadece beşiktaşlı olduğu için değil o yüzden bence topuz fenere gitmez ama gidersede dediğin gibi yani beşiktaşlıysa göstersin beşiktaşlılığını beşiktaşlı adamın ne yapıcağını herkes biliyor bu forumda
__________________ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |