![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Çözecektir,çünkü Topuz bizi istiyor.Kusura bakmayın ama Kayserispor'u daha doğrusu Süleyman Hurma'yı kınıyorum.Kınamaktanda öte bir küfür savurmak istiyorum.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi Başkan Güveniyoruz
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar fifa kurallarına göre sözleşmesi devam eden oyuncunun bonservisi onun isteği dışında başka takıma verilemez o yüzden eğer m.topuz hakikaten Beşiktaşlıysa rahat olun biz Mehmet'i alcaz fener de topuzu ![]()
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | merak etme kardeş dediğim gibi mehmet'e bakıyor olay tümer gibi dönmezse her türlü bizde en kötüsü seneye bedava alırız kayseri de babayı alır kurnazlık yapacam derken...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Doğru diyorsun arkadaşım ama sözleşmesi devam eden futbolcu ile klubunden habersiz görüşmek büyük suç fifada. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | mehmetin acıklaması ; onların ne istediği ö.deil ben beşiktaşlıyım beşiktaşta oynamak istiyorum.. bu sözü duyanlar hala mahmeti almak istiyorsa başka bişi demiyorum..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
| |
| | #9 | ||
| H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beşiktaş'tan açıklama: "FIFA'ya gideriz" Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi.Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #10 | ||
| H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beşiktaş'tan açıklama: "FIFA'ya gideriz" Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'un anlaşmaya vardıkları Mehmet Topuz'un transferine izin vermemesi ve bu futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'ye verdiğini açıklamasına tepki gösterdi.Siyah beyazlı yöneticiler Topuz transferinde bugün yaşanan gelişmelerden duydukları rahatsızlığı dile getirerek, "Gerekirse FIFA'ya kadar gideriz. Gelişmelerin ayrıntılarını tam olarak öğrendikten sonra gerekli girişimlere başlayacağız" dediler.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |