![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mehmet TOPUZ `un Sözleri , Beşiktaş'ta oLdugunu Kanıtlayacak Cins'te. Artık IMKB 'ye Bildirilmeden Hic bir Haberi okumak istemiyorum
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bir bu eksikti ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bence hani yorum yapmayıp susmakta en iyisi ben hiç bir türlü topuzla ilgili konulara yorum yapmadım ama herkes tarafından kabul edilen kaynaklardan topladım bu bilgileride
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | topuz sadece fenerde değil onu bu duruma düşüren kayseri'de de oynamaz..adam bağırıyor "beşiktaş'ı istiyorum" diye..üzgünüm fenerbahçe alacağınız topuz olmasa bile şekil olarak ona yakın birşey ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer Topuz Fenre gitmesse 2. Pascal 2. İlhan yolda demekdir ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | yarın öğle saatlerinde imza atıcakmış ezikbahçeye.ne diyelim ben beşiktaşlıyım diye bas bas bağıran adamı oynatmayı içine sindirebiliosa o kadar insan hayrını görsünler.maçlarda kafasına taktığı siyah beyaz bantıda azizeye versin yakışır
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi mehmetim göster besiktasliligini seni hic kimse zorlayamaz kayseri ise bedava vermekdense bize verecek ve sen yuvana geleceksin hersey sana bagli mehmetim
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |