![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seni kimseye yar etmeyiz eziklere hiç ![]() ![]() ![]()
__________________ iki tanık var biri dilim biri kalemim, olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim! Konu ÖLÜMÜNEBJK tarafından (07-06-2009 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sacma bi anket olmsu mehmet hakliysa yada besiktas haliysa diye niye ayirmislar ikisinide amaci ayni
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Vallahi 5 gündür ha bire haber çıkıyor yok şöyle yok böyle diye. Artık bi şeye emin olmaya başladımki. Mehmet süttten çıkmış ak kaşık değil. Bizim yönetimde çok kötü bir yöneticilik örneği sergilemişler. Demedi deme ibrahim bu transfer demirörenin başını çok ağrıtır dolayısıylada beşiktaşımızın. Bencede Mehmet Topuz eziklere imza atacak. Artık emin olmaya başladım. Bizim yönetimdeki ve Topuzdaki tedirginliği ne kayseri yönetiminde nede fener yönetiminde görüyorum. Demedi demeyin ibrahimler. Ve bana öyle geliyorki beşiktaş sözleşmesi olan bir futbolcuyu ayartığı gerekçesiyle çok büyük ceza alabilir. Para artı transfer yapmamama cezası. Bizimkiler Mehmet topuzun alacağı var ve biz bu alacaklarını kapsamında sözleşmeyi fesh ettirerek topuzu direk alacaz felan diye bi saçmalıkların içine giriyoruz galiba aman ha bu çok büyük tehlike. Benh niğdeliyim bizimkiler galiba kayseri tüccarlığını ya hiç bilmiyorlar yada karşılaşmamışlar. Kayserili işadamı yaş tahtaya basmaz kardeşim. İnşallah ben haksız çıkarım. Şimdi bu konuda başka yorum yazmadan beklemeye geçiyorum hakkımızda hıyırlısı | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | herkes yalan söylüyor ya mehmet ağzıyla bn bjkliyim dedi ezikler sana 2 katı para verelim demişler adma kabul etmedi daha neyi uzatıyorlar ya valla bunaldım biran önce çöz başkan şu işi
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kulağımla heriften duyduğuma mı inanayım başkalarının söylediklerine mi? Başkalarına inansam Mehmete haksızlık olmaz mı? Bize demezmi medyanın ve birkaç dallamaya inandınız bana itimat etmediniz. Bekleyip göreceğiz tabiki gerçekleri, ancak şu an için ben Beşiktaşlıyım diyene inanmak vazifemizdir. Bu arada ben oylamada Mehmet haklıdır dedim birde baktım Beşiktaş varmış altta. Neyse hem Mehmet hem Biz haklıyız ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | O kadar üzülüyorum ki .. O kadar saçmaki . Mehmet Topuz . Özellikle belirtilebilecek bir özelliği yok . Benim gözümde kaliteli bir futbolcu bile değil . Ama olaylara bak, sanki Cristiano Ronaldo oldu herif . Gelmese nolur ya, alınmasa ne olur ? Beşiktaş yönetimi bu transferi gerçekleştirirse, Fenerbahçeye çalım attık deyip başka adam gbi transfer yapmayığ oturucaktır . Yazık .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | topuzun futbolcu olarak kalıtesı ve sadece besıktasa degıl hangı takıma gıderse gıtsın faydalı olacagı aşıkar yanlız benım takıldıgım nokta su kayserının sitesınden bıkac habere gozattım bu konunun içerıgı hakkında tek taraflı yorum yapmamak için ve gordugum bı kac sey kafama takıldı topuz bugun dogustan bjk lıyım derken 3 yıl oncede dogustan kayserılıyım kucukken hıcbır macını kcırmazdım dıyor ve bu sozlerı bır roportajda kendı agzıyla soyluyor sımdı nasıl oluyor bu iş zamanında baska buyuk oyuncularda bu sekılde uc buyukler arasında gıdıp geldı ama onlar bız prof. futbolcuyuz dedı ve tepkıler kucuk oldu ama topuzun bu demeclerı neye dayalı olursa olsun patlak verırse bu pıyasadan cok cabuk sılınır insallah bızım inandıgımız gıbı topuz gercekten bjk lidir insalla bu olay besıktasmız için en hayırlı sekılde sonuclanır sonucunda hıc bır oyuncu klupten buyuk degıldır hıc bır klupte beşiktasımızdan buyuk degıldır.... | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
herkez bilir butun sulalem besiktasli diyor adam bu soze inanmamak haksizlik olur
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |