![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu biraz camia duruşuyla alakalı bir durum, yani topuz, konuyu başlatan arkadaşın dediği gibi bir tutum alırsa tek bir beşiktaşlı'nın bile bunun üzerinde tartışacağını sanmam, dediğim gibibeşiktaşlılık biraz farklı bir duygu, biz kaybetmeyiz... | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Mehmet Topuz senden daha Besiktasli korkma Fenere gitmez!!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | evt az önce başka bi konuyada yazdım hiç bi zaman küçülmedik biz o aziz mehmet topuzu alsın ******** oynatmaz bile | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | azize topuzu alirsa camiada büyük prestij yapar hayvan onun pesinde, mehmeti oynatma besinde deil tamamen prestij isi eyer olursa tüm kötü giden sezon unutulur bunu biliyor onun icin böyle erkeklik yapiyor. hersey mehmetin elinde sana güveniyoruz mehmet ezikleri sevindirme
__________________ | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yorum Yaparken Argo,Küfür Kelimeleri kullanmayın Aksi takdirde Uyarılmayacaksınız . İyi Forumlar | ||
| |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | silah zoruyla alır o anca | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | besiktas buyuk tastir ezikler tasin altinda kalir bunu boyle bilin
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya beşiktaşa diyecek laf yokki renklerimiz yeter beyazın saflığı temizliği siyahında asilliği hırçınlığı ![]() | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Böyle bir şey olacağını sanmıyorum...M.Topuz dünde gösterdiki bu kararından vazgeçmeyecek, Serhat'ın, Ahmet Çakar'ın zorlamalarına, sıkıştırmalarına rağmen iyi cevaplar verdi, tuzağa düşmedi, Beşiktaş'ta oynayacağım ne olursa olsun dedi, bu böyle biline artık, bundan yana bi korkum yok benim... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |