![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunun böle konusması yeterdı ıste ![]() ![]() | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kayserisporlu Mehmet Topuz'un transferi spor kamuoyunu hâlâ meşgul ederken Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, olaya farklı açıdan yaklaşarak net konuştu Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan Mehmet Topuz krizinin bir benzerini 29 yıl önce Zonguldaksporlu İsa Ertürk'le yaşadığını hatırlatan Ali Şen, "Transferde esas olan futbolcunun hangi takımı tercih ettiğidir. Mehmet Topuz, Beşiktaş'ı istiyorsa ben ona 'güle güle git' derdim." diye konuştu. Yaptığı açıklamalarla ses getiren Sarı-Lacivertli kulübün unutulmaz başkanı Ali Şen, Mehmet Topuz transferinde yaşanan gelişmeleri Zaman'a değerlendirdi. 1980 yılında İsa Ertürk için Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiğini anlatan Şen şunları söyledi: "29 yıl önce buna benzer bir transfer olayını bizzat yaşadım. 1980-81 sezonuydu ve ben Fenerbahçe'nin Dış İlişkiler Komitesi'nin başındaydım. O dönem Beşiktaş, transferin gözde futbolcusu Zonguldaksporlu İsa Ertürk'ün bonservisini almıştı. Fakat ben Fenerbahçe'ye gelmek isteyen İsa'ya gizlice imza attırdım. Aynı Mehmet Topuz olayında olduğu gibi büyük tartışmalar yaşandı. Nihayetinde üç kulübün başkanı bir araya gelerek uzlaşma sağlandı ve İsa'ya Fenerbahçe formasını giydirmiştik." FUTBOLCUYA CEZA VERDİRTMEM Futbolcunun gönlünde yatan takımın transferlerde belirleyici rol oynaması gerektiğini savunan Ali Şen, Mehmet Topuz olayını ise şöyle yorumladı: "Önemli olan futbolcunun hangi takımda oynamak istediğidir. Mehmet Topuz, eğer "Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" diyorsa yapacak bir şey yok. Böyle bir demeç veren oyuncunun Fenerbahçe'ye gelmesini zaten kabul etmem ve ona güle güle git Beşiktaş'a derdim. Zorla güzellik olmaz. Futbolcuya da ceza falan verdirtmem." Fenerbahçe'nin Luis Aragones'in yerine Christoph Daum'u tercih etmesi hakkında herhangi bir yorum yapmayacağını belirten efsane başkan, "Fenerbahçe başkanı bizi ve taraftarları temsil ediyor. Onun yaptığı her işe saygı duyarız. Bu yüzden takımı kime emanet ettiği bizi ilgilendirmez. Teknik direktör Daum veya Georghe olmuş isimler hiç önemli değil. Başkan Aziz Yıldırım, bizlere 3 sene üst üste şampiyonluk vaat etti. Biz de bekleyip göreceğiz." şeklinde sözlerini tamamladı. | ||
| |
| | #3 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş-Fenerbahçe konusu ile ilgili bir tartışmada bu adama destek vereceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ![]() ![]() Doğru söylüyor.Katılıyorum ![]() | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | iyide ali sen nin konustugu sadece bi sitelerde var hic bir fenevbahceli okumadiktan sonra neye yarar
__________________ | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olay bitmiştir zaten aklın yolu bir işte derseki topua antremanlara kayseride çıkarım bunuda noterle ıspatlarım ve maçlarada çıkarım sadece kendime oynarım yada vasatın altında koşmam 1 sene sonrada bonservisimi alırım sizde bi kuruş alamazsınız derse mecbur verecekler bize bu adamı başka yolu yok
__________________ . | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu adamda Ezikbahceli ama Cesarin hakkini Cesara vermeliyimki delikanli adam !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ali şene helal olsun delikanlı adam zaten görüşlerine hep katılırım ben olsam bırakırdım beşiktaşa hayırlı olsun dersim azize 2 kupanın topuzu çıkaramadı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Sarı-Lacivertli taraftarlar sanal alemden gönderdiği mesajlarda "Mehmet Topuz artık Kadıköy'e bile ayak basamaz", "Onu içimize sindiremeyiz", "Fenerbahçe formasını giyerse onu döveriz" ifadelerini kullandılar Fenerbahçeli taraftarlar Mehmet Topuz'a şimdiden büyük öfke duymaya başladı. Başta antu.com olmak üzere birçok taraftar sitesinde Topuz'a olan tepkilerini dile getiren Fenerbahçeli taraftarlar, son derece ilginç ve sert ifadeler kullandılar. "Topuz artık Kadıköy'e ayak bile basamaz", "Onu içimize sindirmemiz mümkün değil", "Fenerbahçe formasını giyerse onu döveriz" şeklinde sözler sarfeden Sarı- Lacivertli taraftarlar, Topuz'un şahsına yönelik hakaretlerde de bulundular. TARAFTAR AFFETMİYOR " Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye gelsin mi" sorusuyla gerçekleştirilen ankette ise sadece %21 evet cevabının çıkması taraftarın tavrını açık bir şekilde ortaya koyuyor. Bu arada Fenerbahçeliler, Mehmet Topuz'un en çok "50 milyon dolar da verseler Fenerbahçe'ye gitmem" sözüne içerledikleri de gönderilen mesajlardan açıkça ortaya çıktı. Takvim - Spor - Topuz gelirse döveriz
__________________ ../------------????? -----------\ ./Tello--------?????-------Holosko \ /--------Ernst-----fink----------\ /?? ---toroman-----gökhan---sivok--\ /-----------------rüştü------------------\ Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk | ||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bundan 3 gün önce hürriyet.com.tr de verilen haberde altına binlerce yorum yazıldı parasını bastık aldık bizimdir diye yok efendim para var huzur var filan şimdide döverizmi oldu ![]()
__________________ ../------------????? -----------\ ./Tello--------?????-------Holosko \ /--------Ernst-----fink----------\ /?? ---toroman-----gökhan---sivok--\ /-----------------rüştü------------------\ Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |