![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YAw arkadaşlar sizi anlamıyorum..Tamam Topuz bizi satmış olabilir,satarsa tüm söylediklerini yalamış olur..Ancak kamuoyu gözünde rezil olan,ezik olan biz olmayacağız..Burda Beşiktaşımızın kaybedeceği birşey olmaz..Bu saatten sonra Topuz fenere imza atsa ne olur,hayır gelir mi??Ezik Klubun ezik taraftarı içine sindirir mi??Gerçi bunların ne mal olduğu belli Topuzu bağrında da basabilir..Ancak ''BEn BEşiktaşlıyım,tercihim %100 beşiktaştır , 50 mil.dolar verseler Fenerde oynamam'' diyen bir adam 2 gün sonra Fenere imza atarsa ona da birşey yapamayız..Eğer öyle bir imza olursa Bence üzüntü değil mutluluk duymalıyız..Çünkü Kaypak topçularla işim olmaz,bugün ak dediğine kara diyen adamı biz napalım..Bu Klup , Bu taraftar başka kluplere benzemez..Kendisi kaybeder,cümle alem ne mal olduğunu görür.. Tabi tüm yazdıklarım ''Mehmet Fenere imza attı'' iddiasına yöneliktir..Kendi adıma söylemek gerekirse , Mehmet Gerçek Beşiktaşlıysa imza atacağını sanmam..1 yıl daha kayseride kalır,sene sonu bedava alırız.. | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ayrıca şunu ekleyebiliriz: Fanatik fotomac vs bunlar hep fener yandaşı sempatizanı gazeteler.Onun için basına çok fazla güvenmiyorum | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mehmet’in Menajeri Metin Korkmaz, Beşiktaş’a bugün 17.00’ye kadar süre tanıdıklarını belirtti, bunun sonunda Kayserispor isterse Fenerbahçe ile görüşeceklerini açıkladı. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan Mehmet Topuz gerginliğine yeni bir perde daha açıldı. Bugüne kadar siyah-beyazlı kulüp dışında kimseyle görüşmeyeceğini belirten Kayserisporlu futbolcunun Menajeri Metin Korkmaz, Fenerbahçe'ye kapılarını açtı. Bugüne kadar sürekli Beşiktaş'ı ön planda tuttuklarını ve siyah-beyazlıların Kayserispor ile anlaşmasını beklediklerini ifade eden Korkmaz, somut bir sonuç alamadıklarını söyledi. Korkmaz, bundan dolayı Beşiktaş'a bugün 17.00‘ye kadar transferi tamamlamaları konusunda süre verdiklerini belirterek, "Anlaşamamaları durumunda Kayserispor'a geri döneriz" diye konuştu. Metin Korkmaz, sarı-kırmızılıların, "Fenerbahçe ile görüşün" demesi durumunda ise sarı-lacivertlilerle konuşmaya başlayacaklarını belirterek, Beşiktaş'a adeta gözdağı verdi. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | yalan haberdir işlh yha | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yalan olmasa bile bizim sorunumuz değil ben beşiktaslıyım diyip fenerde oynamasını yediremeyen fenerlilerin sorunu ![]()
__________________ ../------------????? -----------\ ./Tello--------?????-------Holosko \ /--------Ernst-----fink----------\ /?? ---toroman-----gökhan---sivok--\ /-----------------rüştü------------------\ Yıldızlar için değil ; renklerin ,adın ,duruşun için Beşiktaşk | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence her an bu duruma hazırlıklı olun..Hissiyatım imza atacağı yönünde..1-2 gün açıklamayabilirler..Ortam biraz durulsun,sakinleşsin,söylenenler unutulsun diye.. Ama yine söylüyorum Topuz gerçek Beşiktaşlıysa,o açıklamaları samimi yaptıysa imza atmaz,kalbinde ki klubü tercih eder..haa olurda imza atarsa Bizim kaybedeceğimiz,üzüleceğimiz bir durum söz konusu olamaz.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu haberlere inanmak istemyorum ama her gazeteye bakın her gazetede aynı haber war hepsi birden yalan yazmaz herhalde milliyetinden tutun fotomaçına kadar her gazetede war eger dogruysa yazıklarr olsun bu herife.
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |