![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #823 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Sekip Mostoroglu bu aciklamayi gercekten yaptiysa oda dogustan Besiktaslidir ![]()
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() |
![]() | #824 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | cok uzun du okuyamadım kusura bakma pls
__________________ muhammetertas.tr.gg UNUTMAYINKİ OYUN BİTİNCE ŞAHTA PİYONDA AYNI KUTUYA GİRER... | ||
![]() |
![]() | #825 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Telegol proğramına bağlanan Kayserisporun başkanı Recep Mamur ; Beşiktaş Anadolu kulüplerine borcunu ödesin de öyle gelsin futbolcu istesin..dedi..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #827 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | O kadar üzülüyorum ki .. O kadar saçmaki . Mehmet Topuz . Özellikle belirtilebilecek bir özelliği yok . Benim gözümde kaliteli bir futbolcu bile değil . Ama olaylara bak, sanki Cristiano Ronaldo oldu herif . Gelmese nolur ya, alınmasa ne olur ? Beşiktaş yönetimi bu transferi gerçekleştirirse, Fenerbahçeye çalım attık deyip başka adam gbi transfer yapmayığ oturucaktır . Yazık .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
![]() |
![]() | #828 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar kimse canını sıkmasın eğer mehmet topuz sözünden dönmez ise kesinlikle bizde ( futbolcu mal değildir istemediği bir kulube satılamaz) en kötü ihtimalle gider kayseride 1 sene daha oynar seneyede sözleşmesi bitiyor kayseri başkanının bize ve m.topuza atmış oldu kazığın hesabı olarak bonservisi elinde bedavaya Beşiktaşımıza gelir
__________________ http://tr1.monstersgame.net/?ac=vid&vid=20002327 | ||
![]() |
![]() | #829 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Recep mamur ve saz arkadasları allaha havale ediyorum sizleri | ||
![]() |
![]() | #830 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Aynen öyle...baska cöz yarin su isi...sampiyon takim biziz mehmet olmadi gider adamlarin elinden özeri aliriz...hic olmasi ikisinide aliriz! yeter be..cocuk oyuncagimi bu...ayni olayda bize bonservisi verselerdi..biz coktan aradan cekilirdik ki bizde ahlak var...sirf yapmak istedikleri sey pislik, cirkeflik...cekemeyen ezikler...
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |