![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında tarihi bir kapışmaya neden olan Mehmet Topuz´un transferinde flaş gelişme... Yıldız oyuncu, İstanbul´a gelen menajeri aracılığıyla bonservisini elinde bulunduran Sarı-Lacivertli kulübe imzayı attı. ![]() Beşiktaş ile anlaştı, bonservisini Fenerbahçe aldı, ortalık karıştı. Günlerdir transfer gündeminin zirvesinde yer alan Mehmet Topuz’da yine flaş bir gelişme var. Fenerbahçe’nin bonservisini almasının ardından, “Kesinlikle Fenerbahçe’ye gitmem. Ben Beşiktaşlıyım” gibi açıklamalar yapan genç yıldız, Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis sorununu bir türlü çözememesi üzerine bunalıma girdi. Bir yıl boşta kalmak, ya da Kayserispor’a geri dönme ihtimalini göze alamayan Topuz, menajeri Hakan Şirin aracılığıyla Fenerbahçe’ye imzayı attı. Mehmet Topuz’un yakın çevresine, “O sert açıklamaları Beşiktaş Yönetimi’nin isteği üzerine yaptım. Beni çok zor durumda bıraktılar” diye dert yandığı öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi’nin Topuz’a imza attırmasına rağmen bu işi bir süre daha saklayıp, resmi açıklama için ortalığın yatışmasını bekleyeceği ifade edildi. Şapka planı! Sarı-Lacivertliler, imza töreninde Mehmet Topuz’a, “Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak” şapkasını taktırmayı planlıyor. FANATİK
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu Birleştirilmiştir.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | TOPUZ`UN MENAJERİ HABER1903`E KONUŞTU.. Bugün basında çıkan, Topuz"un menejeri Metin Korkmaz tarafından Beşiktaş"a saat 17.00 ye kadar süre verildiğiyle ilgili haberlere Metin Korkmaz"dan cevap geldi. HABER1903"e konuşan Korkmaz "" Şunu herkesin bilmesini istiyorum, ben Mehmet Topuz"a Beşiktaş forması giy veya Beşiktaş"lıyım de demedim. Bu tamamen Topuz"un kendi iradesiyle gerçekleşmiştir. Biz Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"e söz verdik, bunun dönüşü olmaz. Bugün gazetede çıkan haberlerle ilgili olarak kimseyle konuşmadım. Haber1903 vasıtısıyla kamuoyuna sesleniyorum, yok biz saat 17.00 ye kadar zaman vermişiz, yok biz Fenerbahçe ile görüşecekmişiz, bu haberler yalandır. Mehmet Topuz 26 yaşında olgun, dürüst, sözünün eri bir delikanlıdır. Dün ne dediysek bugün sözümüzün arkasındayız."" dedi. HABER1903 ================================================== ==== İşte o görüşme ![]() Kartalhaber.com canlı yayında... Demirören ile Mehmet Topuz arasında Antalya'da yapılan görüşmede neler konuşuldu. Kartalhaber.com farkıyla: Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Mehmet topuz arasında Belek Gloria Golf Otel'de yaklaşık 1.5 saat süren bir görüşme gerçekleşti. İşte o görüşmenin perde arkası Mehmet Topuz görüşmede çok sıkıntılı bir dönem geçirdiğini belirtirken "Telefonumda beni sürekli taciz edenler var. Ben beşiktaş'ta oynamak istiyorum ama bazı yaşanan gelişmeler beni çok zor durumda kalıyor. Sizden ricam bu işi bir an önce halletmeniz. Böyle yaşamak benim canımı çok sıkıyor" dediği öğrenildi. Sakın yanlış bir şey yapma Başkan Demirören'in ise Mehmet Topuz'a "Sen artık Beşiktaşlısın. Gelişmelerden kendini uzak tut. Bizlere haber vermeden yanlış bir şey yapma" diyerek öğütte bulunduğu sızan bilgiler arasında. Hayatımın en zor kararı olacak tek arzusunun beşiktaş'ta oynamak olduğunu yineleyen Mehmet Topuz, Demirören'in yanından ayrılırken "Bugüne kadar bana gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Siz beni almak için olağanüstü bir gayret gösterdiniz" dedi. Menajerle özel görüşme Demirören daha sonra Mehmet Topuz'un menajeri Metin Korkmaz'la özel bir görüşme yaptı. Bu görüşmeye hiçbir yöneticinin katılmadığı gözlendi. Korkmaz'ın Demirören'e "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Kayserispor bizleri rahat bırakmıyor. Dün Mehmet Aziz başkanla görüştü. O görüşmeden sonra Mehmet de çok değişti" dediği iddia edildi. Her şeye hazırlıklı olun Mehmet Topuz'la yapılan görüşme sonrası yöneticilere durum değerlendirmesi yapan Demirören, "Bugüne kadar ibre bizden yanaydı. Ancak ne yaşanacağını bundan sonra kimse bilemez. Mehmet Topuz'un birileri aklını karıştırmış olabilir. Mehmet Topuz transfer edilmezse yapılacak eleştirilere hazırlık olalım" dediği öğrenildi. Yakın korumaya devam Beşiktaş yönetimi Antalya'da yaptığı toplantıda Mehmet topuz'a yapılan yakın korumayı devam ettirme kararı aldı. Futbolcunun başından 10 korumayla birlikte bir an olsun ayrılmayan Ahmet Ateş'in Demirören'e sürekli bilgi verilmesi kararı alındı. Mehmet Topuz odasında telefonla konuşmak istemesine Başkan Demirören olumsuz yanıt verdi. Buna göre Mehmet Topuz, otel odasına gittiğinde cep telefonunu Ahmet Ateş'e teslim etmeye devam edecek. Beşiktaş başkanı ayrıca ayrıca Mehmet Topuz'un hayranlarına imza vermesini ve fotoğraf çektirmesini de yasakladı. Gelişmeler kartalhaber.com'da... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| ![]() 10.06.2009 17:36:00 Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’le Mehmet Topuz’un Antalya zirvesinde, yarın büyük gazetelerden birinde yayınlanacak belgeleri bekleme kararı alındı… İşte ayrıntılar: TOPUZ'UN KAYSERİSPOR'LA SÖZLEŞMESİNİN HUKUKEN GEÇERSİZ OLDUĞU İSPATLANIYOR! Belgeler hazırlandı. Büyük gazetelerin birinin Ankara bürosuna teslim edildi. Mehmet Topuz'un Kayserispor'la olan 2009-2010 sezonuna ait sözleşmesinin geçersiz olduğuna dair belgelerin yayınlanması bekleniyor. Taraflar şimdilik 24 saat bekleme kararı aldı. Bu süre zarfında, ne Beşiktaş kulübünden, ne de Topuz'un ağzından hiçbir açıklamada bulunulmayacak. Mehmet Topuz'un Kayserispor'la olan 2009-2010 sezonuna ait sözleşmesinin geçersiz olduğu ilan edilirse, aynı gün Topuz'u Beşiktaşlı yapan sözleşme imzalanacak. Gelişmeler sıcağı sıcağına Medyaspor'da... (*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz! | ||
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Yav adamın beyni sulanmış artık. Bırakın gitsin fenere gidecekse gerçek beşiktaşlı ise zaten inza atmaz fenere. yada beşiktaşlı olup fenere atsın ne olur sanki dünyanın sonu değilye sonuçta parayıda alacak o alkışıda alacak o protestoyu yiyecek olanda o bize ancak zenginin parası züğürtün çenesini yorar misali konuşmak düşer. Onuda bir haftadır yapıyoruz zaten biz üstümüze düşeni yaptık | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence Topuzu alalım sonra Diyarbakıra kiralıyalım ona iyi bir ders olur ...
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | artık bir çözüme vardırılması gerekiyor | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence bu adam gitti. fener e imza attığı söylenen menajeri için diğer menajeri asker arkadaşıyla buluşmaya gitti demiş.bana pek inandırıcı gelmedi. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Eger sonunda Fener'e imzayi atarsa sonunu siz düsünün.......bu yönetimede güvenim kalmaz......günlercede medya fenerin bize karsi üstünlügünü konusur, bizimde bu sene 2 kupa sevinci kursagimizda kalir......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |