![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #841 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | demirören çarşamba günü aramış olay perşembe çıktı ircep adam ol sen kimin bonservisini kime veriyon arkadaşlar o konuyu okudum bonservis vermek gibi birşey yokmuş sözleşme fesih diye birşey var futbolcuya sormadan öle bonservis verdim yok recep mamur istifa
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #842 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerekirse alır bizde ona paşalar gibi bakarız ...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #843 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bugüne kadar neden hep Hurma konuşuyor da başkanları Recep Mamur konuşmuyor diyordum, bugün anladım onu neden konuşturmadıklarını...Bu adamın bir şeyden anladığı yok, daha çarşamba perşembeyi bilmiyor, günlerden haberdar değil, haftasonları hangi günler desek salı-cuma diyecek, ben Anadolu çocuğuyum ayaklarına yatıyor bide, yalan söylemeyiz biz gibisinden, ne çocuğu olduğun bu gece belli oldu Recep Mamur!..Abuk sabukta lalar söylüyor, biz Beşiktaş'a daha oyuncu veremyiz falan filan, Anadolu çocuğuysa adam gibi konuşsun, dosdoğru söylesin, siz anladınız diyor çekip bırakıyor, tam mal işte adam!.. Başkanımızı ise kutluyorum, son zamanlarda zaten bi gelişme vardı Demirören'de, bugün bu tavan yaptı, hem Mamur'u, hem Hurma denen o haysiyetsiz herifi hem de dansöz Çakar'ı morarttı...Gerçekler ortaya çıktı işte bir bir, biz Topuz'u Topuz da bizi istiyor, baskı falan da yaptığımız yok, asıl baskıyı Azize yapıyor Hurma-Mamur ikilisine, ama ne yaparsa yapsın, Topuz sözünden dönmediği müddetçe bu olay bizim lehimize biter, Topuz'un da bu saatten sonra sözünden döneceğini sanmıyorum...M.Topuz başkanın da dediği gibi Beşiktaşımıza hayırlı olsun... | ||
![]() |
![]() | #844 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hurmanın anavatanı arabistan bizim memleket topraklarında yetiştirmeye kalkınca böyle bozuk oluyor demekki tatlı su kurnazı kayserililer m.topuzun 1 senelık sözleşmesi kaldı bu sene satamazlarsa ki beşiktaştan başka takıma gitmem diyor olacağı 1 sene daha kayseride top oynar seneyede bonservisi elinde bedavaya alırız mehmedi topuzunuda azizeyle hurma üleşsin ![]()
__________________ http://tr1.monstersgame.net/?ac=vid&vid=20002327 | ||
![]() |
![]() | #845 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa Beşiktaş'ta oynar ya da Beşiktaş'ta oynar... Bir futbolcu istemiyorsa onu nasıl oynatacaklarmış acaba, bonservisini bile alamazlar, hadi yarına alsınlar da görelim madem, transfer sezonu da başladı nası olsa...Azize herzamanki gibi çirfeklik yapacak, bu çirkefliğe açzgözlü Hurma-Mamur ikilisi de katılacak, bizden yana ise bi M.Topuz var, ama o yeter, en büyük koz o şu anda, başkanda bunu nasıl kullanacağını iyi biliyor gibi... Ama bazı şeyler hala açığa kavuşmadı, Hurma diyorki bonservisi verdik biz, madem bonservisi verdiniz söyleyin bakalım kaç para aldığınızı ve hangi oyuncuyu aldığınızı, sözleşme de bunlar yazmaz mı, ama Mamur diyorki daha belirlemedik oturup konuşacağız, ulan madem konuşacaksınız ne diye bonservisi verdik diyorsunuz...Yanii bu bonservis işi bana yalan gibi geliyor, eğer ortada söz varsa o sözden bir şey olmaz, hukuk devreye girerse söz geçerli olur mu yaf zaten, elde bir şey olmadıktan sonra... | ||
![]() |
![]() | #846 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu iste herkeze topuz kacacagi kesin orasi ayri bi tarafa koyalim rezilligide cabasi bu isin
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #847 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu bence bie hazırlanmış bir komplo beşiktaşın ismini karalamaya çalışıyorlar bizi yalancı klüp yerine düşürmeye çalışıyorlar fakat çok fazla sözü ağzına dolarsan yalanın ortaya çıkar bu gün telegolde olan buydu mamur denilen bu kayserili kurnazı ile aziz yıldırım beyfendinin bizi küçültücü ve kötüleyici konuşma tarzı vardı kim kime ne yaparsa dönüp dolaşıp ayağına dolanır açıkçası bence bu sene hakem hatalarından çok başımız ağrıyacak azizi beyefendinin tutumu tehditkar sözleri bunun habercisidir | ||
![]() |
![]() | #849 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | aslina bakarsaniz olayin basindan asagisi oldugu gibi hata ama hatanin buyugu topuzda ve bizim hatamizda su kayseriyle pazarlik masasina oturmadan transfer gorusmelerini ne diye bildiririz borsaya ve ne diye protokol imzalariz futbolcuyla futbolcu madem bukadar iztiyorsa gider fenerle gorusurdu veya aziz yildirima ben sizle degil besiktasla gorusmek istiyorum derdi kayseride ona gore karar alabilirdi kayserinin hatasi futbolcusunun besiktasla anlastigini bildigi halde sanki birgun sonrasinda inat edermiscesine (tepki koymaya haklari vardir tabiki besiktasinkiside hatadir) tuttu bonservisini fenere verdi fener bahcede kendine gore hakli sebeblerden (azizin kongrede verdigi sozu unutmayin burda 3 yil sampiyonluk iddaasiyla aday oldu) topuzu besiktasa kaptirmamak icin buyuk bir hamledir bu aslinda ve tam rijkardin istanbula geldigi saatte haberi duyurmalarida tesadufi degildir cunku besiktas eger bu takimin ustune topuz gibi bi kaliteyi daha ekledigi zaman seneye fenerin basina encok is acacak klubun yine besiktas oldugunu biliyor aziz yildirim o sebebden dolayi bu sezonu kurtarmaya calisicaktir sundan herkez emin olsun bu 3 sezonun 2 sinde fener sampiyon olamasin aziz yildirim mecburen istifa edecektir o yuzden besiktasin madem oyle gel bakalim boyle diyip bu 3 sezon turkiye ligine ambargo koymasi gerekmektedir ve gercek buyugun kim oldugunu herkeze gostermesi gerekmektedir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #850 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi M.Topuz Rıdvan'ı neden aradığını söyledi, o zaman ilgilenen tek kulüp Fb'ymiş, o da büyük bi kulübe gitmek istiyor sonuçta, gitmiş aramış işte Aziz'i...Ama bakmış Aziz araba mı alıyor futbolcu mu belli değil, sinmemiş içine Fb'ye gitmek...Sonra da bizim başkan devreye girmiş, Topuz'lan konuşmadan önce Mamur'u aradım dedi ama başkan, Mamur ise önce aramadı dedi, sonra da aradı evet dedi, burda iş koptu zaten, yanii Mamur'un yalanı ortaya çıktı...Bizim hiçbir kabahatımız yok kesinlikle, önce Hurma-Mamur ikilisi suçlu sonra da Azize, Topuz'un da tek suçu Aziz'e ulaşmak istemesi diyebiliriz, ama bizim onu istediğimizi bilse aramazdı diye düşünüyorum... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |