![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Mehmet Topuz'a dökülecek paralar ile çok daha kaliteli isimler alınabilir.. Mehmet Aurelio, Nuri Şahin, Caner Erkin gibi.. Topuz transferi günden güne içinden çıkılmaz ve pahalı bir hale geliyor.. Klüp başkanının gurur yapma lüksü yoktur maksat Beşiktaşımızın menfaatleridir.
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
| |
| | #2 | |||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben o isimleri örnek olarak verdim.. Demek istediğim sözü edilen isimlerinde o fiyatlarda gezindiğidir.. O paralar verildikten sonra illaki bir isim alırsın!
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Beklenen toplantı sonra erdi, yaklaşık 2 saat süren toplantıda Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Topuz`a ``Ben Fenerbahçe ile anlaştım, seneye sarı lacivertli formayı giyeceksin`` dedi. Bunun üzerine Topuz`un cevabı sert oldu, Topuz ``ben açıklamamı yaptım, Ben Beşiktaş`lıyım ve seneye Beşiktaş`ta oynayacağım, sizde lütfen bu konuda ısrarcı olmayın ve Beşiktaş ile bonservisim konusunda anlaşın`` cevabını verdi. Yapılan baskılara aldırmayan Mehmet Topuz Kayserisporlu yöneticilere Fenerbahçe formasını giymeyeceğini bildirerek toplantıdan ayrıldı. Bunun üzerine mehmet Topuz`un ve Metin Korkmaz`ın basın toplantısı yapacağı bildirildi.. | ||
| |
| | #7 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() |
"Çocukluktan beri Beşiktaşlıyım" Beşiktaş'la 3 yıllık anlaşma yapan Kayserispor kaptanı Mehmet Topuz, çocukluktan beri Beşiktaşlı olduğunu, Fenerbahçe ile siyah beyazlı kulüp arasında tercih yaparken forma aşkının ön plana çıktığını ve Beşiktaş'ı mutlu olacağı için seçtiğini söyledi. ![]() Topuz, "Ben, Beşiktaş'la anlaştım. Parayı değil, mutluluğu seçtim. Sıra Kayserispor kulübünde" dedi. Antalya tatilinin bir hafta daha süreceğini daha sonra İstanbul'a giderek, Beşiktaş kulübünde imza törenine katılacağını belirten Mehmet Topuz, "Galatasaray'ı transfer konusunda hiç düşünmedim. Fenerbahçe'nin ısrarlı teklifleri kafamı karıştırmıştı. Ama çocukluktan beri renklerine gönül verdiğim Beşiktaş'ın başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in beni ciddiye alıp tatil yaptığım Antalya'ya kadar gelmesi, teknik direktörlüğüne ve ağabey tavırlarına saygı duyduğum Mustafa Denizli'nin orada olması beni çok etkiledi. Bir de, Beşiktaş kulübünü kendime daha sıcak buldum. Siyah beyazlı kulüpte daha mutlu olacağımı düşündüm. Şimdi bunları anlaştıktan sonra söyledi diyenler çıkacaktır ama parayı değil, Beşiktaş'ı ön planda tuttum"şeklinde konuştu. Mehmet Topuz, kendisinin 3 yıllık anlaşmaya vardığı Beşiktaş'ın Kayserispor Kulübüyle görüşeceğini belirterek, "Kulüp bul gönderelim dediler, buldum. Şimdi sıra Kayserispor kulübünde. Başkan Yıldırım Demirören, Kayserisporlu yöneticilerle görüşüp bonservisim için anlaşma yapacak. Şimdi kafa rahatlığıyla tatilimi yapıp, kendimi yeni sezona hazırlayacağım" diye sözlerini tamamladı. Öte yandan, Kayserispor kaptanı Mehmet Topuz'un yerel gazetelere "Kayserispor'dan gitmiyor, gönderiliyorum" şeklindeki sözlerine, Kayserisporlu yöneticiler "Mehmet Topuz, bizden yeni sezon için 4 bin TL istedi" şeklinde yanıt verdiler. Kayserispor'dan son 2 sezonda, kaptan Mehmet Topuz'un yanı sıra Gökhan Ünal, Bülent Bölükbaşı, Rağıp, Fatih Ceylan, Avendan ve Leonardo İglesias kulüpten sorunlu olarak ayrılmıştı. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi Bakalim Göreceğiz , Bugüne kadar aLdigimiz Tüm Transfer'ler Açıklamasında " Kücükken Beşiktaş'lıyım" diyor. Sende Yusuf Gibi Beşiktaşlılığını Göster Mehmet Topuz.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | zaten imzayı atan Beşiktaşlı oluyo.bu demeçlere gerek yok bence bu adamlar profesyonel bizde uyum sağlıyamaz olaki fenere gese ye gitmesi gerekir bu lafları can sıkar sonraki dönemde.neyse inşallah hayırlı olur
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |