![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
"Ben Beşiktaşlıyım !.." Mehmet Topuz transferi Fenerbahçe ve Beşiktaş kulübünü karşı karşıya getirirken; Kayserispor'un bonservisini 5 milyon euro artı Gökhan Emreciksin karşılığında Fenerbahçe'ye verdiği Mehmet Topuz "Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dedi. Topuz bu açıklamayı saat 14.00'da Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında yaptı. Topuz'un bu açıklamasının üzerinden yaklaşık üç saat geçtikten sonra ise Kayserispor kulübü yıldız futbolcunun bonservisini Fenerbahçe'ye verdi. Şimdi gözler Mehmet Topuz'un bu gelişen olaylara takınacağı tavıra çevrildi Ligtv.com.tr - VideoHaber - "Ben Beşiktaşlıyım !.." şu videoyu izleyin helal olsun mehmet topuz
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| |
| | #5 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ulan kayseri bunun altindan ne siz nede fenerbahce kalkamayacak topuz bize geldiginde hepiniz mosmor dolasacaksiniz etrafta
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular birLeştirildi. iyi forumlar.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Haydi Topuz, iş sende bitiyor, çek restini Kayseri yönetimine...Ben Beşiktaş'tan başka bir kulübe gitmem, yaa Beşiktaş'a giderim ya da burda kalır paflara çıkarım, sizde 5 milyon €'dan olursunuz vs..Görsünler anyayı konyayı sonra!.. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin olun beyler bayanlar. Adam çıkmış açıklama yapmış. En kötü ihtimal Kayserispor'da aldığı yıllık ücretin 5 katına bonservisini alırız. Futbolcuyu istemedigi bir kulüpte oynatamazsınız (Bkz Örnek; Aydın Karabulut). Eger Mehmet Topuz "fenerde oynarım" demedikce kurallar geregi en kötü ihtimal geçici lisansla transferimizin keyfini süreriz... O yüzden sakin olun. Bonservisin alınmasını bekleyelim. Dansöz ve midesiz Fenerbahçe Camiası ve Başkanı'nın istediği ortalığı bulandırmak, Kayserispor'unsa daha fazla kazanmak. Yoksa adam çıkmış açıklama yapmış iş bitmiştir. Madem Topuz'unu çok istiyorsunuz, alın yahu alın. İÇİNİZDE KALSIN! Bize Mehmet Yeter... Arkadaslar hic ses etmeyin. Birakin dalgalarini gecsinler. Birebir yaptığımız telefon görüşmesinin detaylarına inmeyecegim... Ama son gülen iyi güler Bu takıma has ve has Beşiktaşlı biri geliyor, kimse engel olamaz! http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57418 Erinç Korkmaz
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haberi forzada okudum çok büyük bir kapak olmuş ![]() ![]()
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |