![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | HeLaaaLLLLLLLLLLL
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla mehmet süpersin insallah bu is bu saaten sonra bitmistir, salaklar halen bu fotoraf dünden falan diyolar sanki dün cekilse niye dün göstermesinler beyin yoki eziklerde
__________________ | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() | helallll be kartalım benim mütişsin
__________________ | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Mehmet Topuz formayı giydi! Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında büyük bir transfer savaşına neden olan Mehmet Topuz, siyah beyazlı formayı giydi !.. "50 milyon Dolar da verseler Fener'de oynamam" diyen Topuz, Beşiktaş'ta oynamaya kararlı olduğu hem bu sözlerle hem de siyah beyazlı formayı giyerek gösterdi !..
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Mehmet Topuz gönül verdiği takımın formasını giydi. Topuz yaşanan hadiselerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; ""Gerekirse 1 yıl top oynamam. Ben Beşiktaş"lıyım ve bu formayı giyeceğim. Herkes bunu böyle bilsin"" dedi.. | ||
| |
| | #10 | ||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | harbi delikanlı adammış..bir pascal bir de mehmet topuz..bir formayı bu kadar giymek isteyen başka bir oyuncu göremem helal olsun...ama yakışmış da forma..karizma olmuş ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |