![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #981 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | onun bikini vakasını biliyoruz zaten onu tv ye çıkaranların binbir türlü belasını versin zaten ayrı bir olay o da sonuçta herşey belli olucak inş beşiktaş forması giyerde ondan sonra bütün ezikleri görürüm bennn
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #982 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #983 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Konu brk06 tarafından (08-06-2009 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #985 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabiki istediği takımda oynayabilir, buna kimsenin dediği birşey yok... Daha profesyonelce hareket edebilirdi...
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() |
![]() | #986 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yaa mehmet topuza gerçekten üzülmeye başladım artık bir an önce çözümlensede çocukta rahatlasa ya ayıp bu kadar yıpratılırmı yaa bir an önce çözümlensin atık ne olduğu umrumda değil benim ama çocuğu artık rahat bıraksınlar
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #987 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu biraz camia duruşuyla alakalı bir durum, yani topuz, konuyu başlatan arkadaşın dediği gibi bir tutum alırsa tek bir beşiktaşlı'nın bile bunun üzerinde tartışacağını sanmam, dediğim gibibeşiktaşlılık biraz farklı bir duygu, biz kaybetmeyiz... | ||
![]() |
![]() | #989 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
abi sen de haklisin ama bi gor bak forzabesiktas.com forumunda besiktaslar mehmeti almak icin her yolu deniyorlar kaldigi holetlere de faxla cicek gonderiyorlar her yolu ama her yolu deniyorlar mehmeti yalniz birakmamak icin biz de azize denilen bir hiyar erifin yalanlarini foruma getirmeyelim bence mehmete daha destek olalim bu is transferden cikti namus meselesi oldu herkez besiktasa karsi biz de herkese karsiyin azize denilen basini ve medyayi karsimiza cikarti herkes dogru bir besiktas yalnis gibi gostermeye calisiyor ....deniz baris g.emreciksin ali bilgini aurelioyu nasil aldi diye konusmuyor
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli Konu OutKast tarafından (08-06-2009 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #990 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ne kadar Uzadi Bu Haber.. Ailesinin aciklamasi Gereksiz Bana Göre ama Tabiki Ogullarini Düsündükleri Icin Böyle Bir Aciklama yapmislardir. Fenerin Amaci Belli Herzamanki Gibi. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |