![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | BURAK YILMAZ..!! kafadan tek kalem olur.. Doğuştan büyük yetenek..inanılmaz bir topçu..transfer edileceği günlerde yüreğim ağzıma gelmişti.. oldu mu.. olacak mı..?? Onu izlemek büyük keyif.. ama bu çocuğu elimizde tutmasını da bilmeliyiz.. Onu avrupaya verecek kulüp yöneticisinin de kafasını koparmak boynumun borcu olur..! Beşiktaş tarihinde özel bir yeri olacak bu çocuğun..demedi demeyein..! Ayrıca.. Baki Mercimeki de çok beğendim.. hem temiz oynuyor.. hem de çok soğukkanlı ve efendi.. Fahri tatan da iyi. hatta üstünde durulursa.. takımın değişmezi olur.. sonra da serdar Kurtuluş.. begendiklerim arasında.. yabancılara gelince.. Onlarla zaten işim olmaz.. ben Türklere bakarım.. ama Delgado iyi kumaş.. uyum sorunu ve fizik kapasite işi halledilirse.. iyi işler yapar.. ötekliler.nobre.. bobo.. hepsi yalan olur.. hele o kaleci müsveddesi. başımızı çok ağrıtacağa benziyor.. sevgiler. sevinçler. | ||
![]() |
|
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hazirlik maclarında baki göze batıyodu.delgado ise eleştiriliyodu. kupa maçında ise delgado caşturdu baki de tutuk kaldı. bazı kendini bilmezlerin delgado ve runje yi hazırlık maçlarını göz önüne alarak eleştirmeleri ne kadar yanlış anlamışlardır umarım | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |