![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | artık konuscak bişi kalmadı..hepsi hayırlı ve başarılı olurlar inş.
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fahri milli takımda da ii oynadı duzelir o ama baki sıfır yanlş yerde oynadıgı için.çagdas adem dursun bunlar yanlş yerde oynadıkları için hata yapıp tribun tepkisiyle karşilaştılar.ayni sey baki için de geçerli | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Güzel Transferler Yaptık...Ocak Ayındada Bir Bomba Patlatırız Insallah... Yalnız Ben Bakiden Cok Korkuyorum Bu Adamı Yedege Almanı Cok Hatalı Oynuyor Bu Sene Bize Çok SaçBaş Yoldurur..
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Baki konusunda katılıyorum ama fahriyi bonservissiz aldık ve türkiyenin türk olarak en iyi bir kaç önliberosundan biriyani bedavaya daha iyisini almak imkansız.Serdar'a gelince bursadaykende izlemiştim verilen para biraz fazla gibi gözüksede uzun yıllar türk futbolunda çok iyi işler yapacağına eminim ve yakın bir gelecekte beşiktaş ilk 11 inde sahaya çıkacak ve iyiki almışız dedirtecek,eminim..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #9 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | baki konusu kafamı bozuyo bence en kötü transfer | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar cok ıyı bı kadro kurduk farzedınkı nobre turk yapılmasaydı zaten baska adam almayacaktık. bu tarafından bakıp bıraz mutlu olmak lazım. bellı eksıkler var ama yıllardır olusmayan saglam ıskelet bu sene olusacak ınsallah ve gerısı kolay her sene 1 - 2 kalıtelı transferle gucumuze guc katarız onemlı olan su ıskeletı genc ve tecrube uyumu olan bı kadroyu olusturabılmektı ve sagolsun bence yonetım bunu basardı. Sımdı kalede sorun var forvette bobo yetersız defansa adam lazım dıyoruz gerısı tamam bunda herkes hem fıkır. Ocakta transfer var ve bu 3 sorundan en az bırı halledılır kalan sıkıntılarda seneye yapılıcak ıkı takvıyeyle hallolur yanı umutsuzluga kapılmayalım bu kadro bu lıgı her turlu kovalar uefa da da ıs yapar. Ezıkler kezban hanımı aldıysa bızde rico paşayı aldık ve kesınlıkle daha ıyı transfer yaptık 100. yıllarında hıcbır sekılde altlarında kalmadık. yakında tümör ve tuncay yedek kalınca sıkıntı cıkarmaya baslayacak gese ve trabzondan zaten bısey olmaz suan ıcın en sorunsuz ve en ısınmıs kadro bızde yanı son adamı alamadık dıye uzulmeyelım. bu sene efsane gerı donecek buna ınanın, ben atılan her golden sonra futbolcuların gozunde metın ali feyyaz zamanındakı ısıgı heyecanı goruyorum. efsane yazdın tarihe beşiktaş... aşık oldum renklerine beşiktaş.... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |