![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | transferlerimiz hayırlı olurlar inş.
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kezman'in milliyetci duygularindan cok futbol olarak karakteri Turkiye ligi icin pek iyi degil. Ileride hic basmaz, 1 hava topu alamaz, tek arti ozelligi patlayici bir hizi olmasi ve gol vurusunun cok iyi olmasi. Turkiye ligi gibi bos alan bulmakta cok zorlanan bir ligde Kezman'in is yapacagini zannetmiyorum, en azindan PSV'deki donemi kadar basarili olamaz, onu Ailton'a benzetiyorum zaten. Simdi o Kezban yuzunden ya Tumer ya Tuncay yedek oturacak, onun sikintisini daha cok cekecek FB. Bizim transferler ise muhtesem, daha iyi olamazdi. Tek eksik Nobre'nin yanina kaliteli bir forvet, ama o da gelir insallah daha. Ayrica yabanci kontenjani bos diyen arkadaslara bir sey hatirlatacagim: transfer yapmis olmak icin yapmiyoruz en azindan, son gunde gelecek futbolcunun takima katkisi ne olabilirdi(Inamoto)? Gider devre arasinda kralini aliriz daha iyi olur bence, ayrica biraz butceyi de dusunmek lazim. Sonra borc aciklaninca yonetime kan kusmayi hepiniz cok iyi beceriyorsunuz ama, boyle olmaz bu is ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aynen ya içim cız ediyor o adamı övünce..yapmayın arkadaşlar..böylesi daha ii..bünyemizde genç cıvıl cıvıl topçular varken başkalarını övüyorsunuz..geleceğimiz bizim desteğimizi bekliyor ![]()
__________________ BEŞİKTAŞIM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM... | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktaşımız önceki seneler oranla daha iyi bir görünüm daha oturmus bir yapı gösteriyor inş sezon sonunda şampiyonluk ipinide biz göğüsleriz
__________________ BEŞİKTAŞ SEVGİSİ EZANLA BAŞLADI SELAYLA BİTER KARAKARTAL | ||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kezman kim ya. adam olsaydı sırp olmazdı. yıldızmış. ne yıldığı. kezman sırp köpeği yengemiz bizim.
__________________ BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ, SİYAHLA BEYAZ, AKAR KANIMIZ, SEVİYORUZ SENİ, CAN-I GÖNÜLDEN, BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |