![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Süper adam geçen sene sakaryanın tüm maçalrını iszledim adam çok ii santrafor ama 1.ligte napar bilemem sakarayaya 2. devre geldi 17 maçta 18 gol attı sanırım
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 2. lig ve 3. lig in gördüğü en büyük golcülerden bi,ri olmuştur her zaman ama hiçbir zaman 1.lig takımları tarafıbndan ilk tercih olacak bir adam değildir.Eski elazığlı yunus ve 2.lig efsanelerinden coşkun birdal gibi bir adamdır ve alır 2. ligden takımı 1.lige çıkarr ve sonra gene 2.ligde oynar.Yaşıda 30'a iyice yaklaştı sanırım,ondan bu haberin doğru olduğunu sanmıyorum..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu adami malatya spordayken izledim super yasida 27 28 civari olmasi lazim ziya dogan bu adama gecen yil birinci ligde sans vermedi sadece galatasaray macinda oynadi ondada golunu atti super yetenek ikinci ligde gecen sezon 2. yari oynadi gol krali oldu bu senede 9 golu var umari gelir bobodan iyi bence
__________________ Siyahı yaşıyoruz beyazı arıyoruz... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | eğer bildiğim taner ise şu adanademirsporda burda izlemiştim o mu bilmiyorum ama süper bir golcü evet 1.lig tecrübesi yok ama çok iyi bir golcü olduğunu biliyorum ben kefilim ayrıca ya taner derim ya gökhan ünal ancak tanerin yaşı 25 üstü galiba | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 9 - Taner Demirbaş ![]() ister inanın ister inanmayın ama bence bjknin ihtiyacı olan bir forvet son vuruşları müthiş. geçen sene malatya kiraya vermeseydi şu an süper ligde olurdu. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |