![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Ayrıca uzaktan atılan şutlar bir ortasaha oyuncusunda bulunması gereken en önemli özelliklerdendir!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir oyun kurucu icin kotu takimda oynamak zordu, ama Ibrahim Akin gibi kreatif bir oyuncu boyle takimlarda daha iyi oynamalidir, yetenegiyle oyuna agirligini koymali ve fark yaratmali. Tuncay ornegini veriyoruz, ama Tuncay'in adini duyurdugu sene FB'nin cok basarisiz oldugu 6. oldugu senedir, adam kapti formayi ve bir daha birakmadi, bizde mesela G.Gulec ve Gokhan Zan kendilerini gecen sene gosterdi ve formayi kapti, Ibrahim Akin niye hic kendinden bahsettirmedi?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #43 | |||
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #44 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #45 | |||
![]() |
![]() | #46 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Maalesef yazdiklarim dun yine aynen ortaya cikti. Bu takimin gol yukunu cekecek maalesef sadece iki oyuncu var: Nobre ve Delgado. Kimse bana Ibrahim Akin, Gulec, Bobo falan demesin. Ibrahim Akin 1.5 senedir ortada yok, dun de hicbirsey yapamadi. Bobo ve Gokhan stressiz, hedefsiz bir takimda Tumer ve A.Hassan'in destegiyle takimin gol yukunu cekti, ama gecen sene alttaki takimlar BJK'ya karsi normalden daha acik oynadilar, simdi ise Ersun Yanal'in takiminin bile nasil kapandigini ve Bobo ve Gokhan'da bu kalabalik defanslari acacak yetenegin olmadigi goruldu. Bu takima sol kanattan baska cok iyi bir forvete de ihtiyac var. FB ve GS'yi de seyrettik, FB 6 tane atti, GS ise cok kotu oynamasina ragmen bol pozisyon ve 2 penalti yakaladi, bizde ise tik yok. Forveti nasil alirlar bilemem, yerli olarak bir tek Gokhan Unal var, yabanci icin de Bobo'yu kiralayip forvet alacaklar anca. Bence Ailton donse bile Bobo'dan faydali olur, cunku simdi yaninda Nobre var ve arkasinda Delgado var. Bence hucum sorunu asla bir sol kanat almakla bitmez, Tigana'nin sistemi yazimda da belirtmistim, Anadolu takimlarina karsi tek kozlarimiz Delgado ve Nobre. Delgado olmayinca ise tek geriye Nobre kaldi ve o da anca bir yere kadar direnebilir. Ama ben hala umitliyim, cunku defans bana cok zevk veriyor. Toramanin mucadelesi, Gokhan Zanin gecit vermemesi, Korayin sogukkanliligi, dun gol disinda kalemize yaklasamadilar, Yanalin takimina karsi oynuyorsaniz bu cok pozitif bir isaret. Ama soyledigim gibi, bir forvet daha lazimdir bu takima. Ibrahim Uzulmez'i de artik o forma icerisinde gormek istemiyorum!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |