![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yav arkadaşlar kusura bakmayın ama benim anlamadığım birşey var. Hani hakem hatası yüzenden tekrarlanan bir Rize maçı vardı. Üstelik ligin devre arasından sonra oynanmıştı.İlk maçın kadrosunda olmayan fakat ligin devre arasında transfer edilen nobre efendi o maçta oynamıştı. Attığı gollede takımıının galip gelmesini sağlamıştı. Şimdi bizim Bobo ile Gökhanın durumu bundan farklı mı yani? O zaman bu statü yokmuydu sanki? Yoksa çifte standar mı var? | ||
![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bobo ve gökhan oynayamayacagi icin ahmet dursuna da ilk 11 de görev verilecekmis...ben son macta istekli gördüm ahmeti...insallah basarili olur...
__________________ The day I will stop loving BJK is the day when I close my eyes for ever... | ||
![]() |
![]() | #16 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben ahmet dursunu begenirdim eskiden...simdi maalesef sakatliklar yüzünden fazla sans bulamadi...bobo ve gökhanin yoklugunda bence bu sansi hak ediyor ve insallah da iyi bir performans sergiler...
__________________ The day I will stop loving BJK is the day when I close my eyes for ever... | ||
![]() |
![]() | #19 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |