![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | lyon cikmasin bence 2 den porto veya lizbon gelse daha iyi hatta portoyla gorulecek bir hesabimizda var nasil olsa lyonun forvet hatta manyak oldu bu sezon ayrica senin dedigin grupta fena degil yinede zaten calismalar ona gore yapilmali icerdiki 3 macta hedef olmali disardanda 1 beraberlik aldinmi zaten yuzde yuz cikiyorsun
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bayern lizbon besiktas debrecen
__________________ | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | AC Milan CSKA Moscow BEŞİKTAŞ Standard Liège | ||
| |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya nede olsa cl ligi oldugu icin aslinda adam gibi gruba dusup adam gibi cikacaksin gerekli 3 adami adam gibi alsalardi kim gelirse gelsin derdim ama simdi iclerindeki en zayiflarini seciyoruz malesef
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| |
| | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
lider bile cikabiliriz dedigin gibi olursa
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| |
| | #9 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ingiliz takımları çıkmasa iyi olur Bmünih veya milan lisbon veya alkmaar BEŞİKTAŞ debrecen veya urziceni | ||
| |
| | #10 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Kazık rakipler olmamasını ümit ediyorum sadece ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |