![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #41 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | iyide o dedigin adamlarlada bir ust tura cikamamistik cacik olmaz bilmem ne muhabbetini birakin cacik bu takimdan olmazsa senden olur uzerine yogurdu dokdukmu tam cacik olursun bu ne kardesim takim clye giriyor kura diyoruaz gelmisiniz cacik olmaz bi oynayalim bakalim bu takimdan cacik olursa siz ne olacaksiniz onu merak ediyorum ben
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| |
| |
| | #44 | ||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | beşiktaş,milan,cska,wolfsburg
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
| |
| | #45 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şampiyonlar liginde Beşiktaşım bu sene koyacağız barcelona chealsea'ye İnönüde tarih yazalım yine kendi bestem kim gelirse gelsin o maçların havası çok başka oluyor ve takım inönüde çok farklı oynuyor. Gruplarda kolay takım yok süprizler çıkıyor hakkımızda hayırlısı ama zor takımlarda gelse yok 10 yeriz yok 5 atarız gibi büyük konuşmamak gerek Allah muhafaza geri vites yaparken zorlanır dişliler kırılır ![]() | ||
| |
| | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | * Atletico Madrid * Chelsea * Beşiktaş * FC Zürich Gelmesi bizim için daha iyi olur , 1. torba'ya düşsek mükemmel olurdu , 1. Torbadaki rakipler bize gelirse , grup'tan çıkmamız zorlaşabilir.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. Konu Mehmet tarafından (27-08-2009 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #50 | ||
| Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | debrecen gelsinde uefaya gideriz en azından ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |