![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() |
Muhammed olayı arapsaçı! Son günlerde süper yeteneğiyle futbol kamuoyunun gündemine oturan Muhammed Demirci olayı her geçen gün yeni bir boyut alıyor. Fenerbahçe ve Barcelona’ya önerilen ama Beşiktaş’a kazandırılan 10 yaşındaki yıldızın menacerliğine soyunan Seyit Ateş’in minik oyuncunun ailesine 250 bin Euro’luk borç senedi imzalatarak, kendini tek yetkili kıldığı iddia edildi. Ateş’in isteğiyle 1.5 milyar maaş bağlanan Muhammet için yönetim ve altyapıda da isyan çıktı. İdarecilerin “En yüksek maaş alan hoca ayda 2 milyar kazanıyor. Bu çocuğa 1.5 milyar verirsek nasıl denge kurarız” diyerek ödenecek ücrete karşı çıktıkları bildirildi. Başkan el koydu Bu gelişmeler üzerine 2. Başkan Murat Aksu’nun masrafları üstlenerek, isyanı bastırmaya çalıştığı belirtildi. Bütün bu olaylardan dün haberdar olan Başkan Yıldırım Demirören’in de olaya bizzat el koyduğu kaydedildi. Derhal altyapı sorumlu yönetici Sinan Vardar’ı arayan Demirören’in, yapılan yanlışlıklar ve olayın perde arkasında yaşanan skandalın temizlenmesi isteyip, “Genç oyuncunun sadece kulübün himayesinde olacak şekilde kendi rızası ve ailesinin resmi onayı ile birlikte Beşiktaş’a kazandırılmasını ve masraflarının yine makul ölçüler seviyesinde karşılanması istiyorum” talimatını verdiği öğrenildi. | ||
![]() |
|
![]() | #72 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ulan MAMI noluyor lan boyle, bence cok 1.5 milyar ama ben bu habere inanmadim
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
![]() | #77 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Muhammed ilk derbi sınavında GELECEĞİN yıldızı olarak sunulan Muhammed Demirci, yarın G.Saray ile yapılacak minikler derbisinde oynayacak. Alt Yapı Sorumlusu Sinan Vardar, ‘Muhammed çok zeki bir çocuk. Boyu 1.65’in üzerinde olursa süper bir yıldız kazanırız’ dedi...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #78 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |