![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
sana şunu söylüyorum tabata iyi futbolcu olsaydı milan vb klüpler en azından shaktar gibi klüpler 800.000 euro verip alırlardı adamı...bakalım tabata ne yapacak....özet görüntülerde bende iyi futbolcuyum Keita bizim sağ tarafı öldürecek görürsün elano da bi frikik çakar santos lastik çalımı yapar gol atar tabatanın bileklerini eline verir o zaman konuşuruz
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | |||
![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
tabata gibi brezilyada onlarca topcu var ama siz cok iyi anlıyorsunuz... elano-keita milli oyuncular kendilerini kanıtlamışlar tabatada antepde ücbucuk bişeyler yapdı 8 milyon euroya yedik kazığı...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #33 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Video Haber: Rodrigo Tabata’nın Santos’taki golleri | Futbolistan.net başka cevap yok . tsubasa türkiyedeki en yetenekli 10 numara dünyanında sayılı oyuncularından biridir bence tam bi manyak çünkü adam antepte fazla kendini gösteremedi ama santosta hayran bırakmıştı beni kendine
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() |
![]() | #34 | |||
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | |||
![]() |
![]() | #35 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet.o yüzden tabata brezilya milli takımında as kadro. YouTube - İbrahim üzülmez şov yapıyor al sana deli ibrahim o zaman.gollere bak tanımayan messi sanar. YouTube - Sabri Sarioglu - All Goals And Skills~! hatta al sana dani alves sabri versiyonu. videoya kanıp yorum yapacaksan bunlara ne diyeceksin bilmiyorum ![]() | ||
![]() |
![]() | #36 | |||
![]() ![]()
![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tamam o arkadaşa şunu soruyorum ama dürüstlükle cevap versin: takımda elano'yu mu tabata'yı mı görmek istersin?8milyon euro yu elano yamı tabata yamı vermek istersin? takımda keita yımı görmek istersin tabata yımı? 8 milyon euro yu tabata yamı vermek istersin keita yamı?
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() |
![]() | #40 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
yine söylüyorum tabata benimde begendim birisi ama asla 8 milyon verilecek bir futbolcu degil.... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |